Hvordan man kan dekorere en Nook barneseng

May 4

Hvordan man kan dekorere en Nook barneseng

Forberede en baby ofte har nye forældre glade og overvældet alle på samme tid. Mange beslutninger skal træffes før babys ankomst, herunder fremtid Sovearrangementer gennem planlægning ud af børnehaven. Da nyfødte har tendens til at vågne ofte i løbet af de første uger og måneder, er placerer krybbe i en bekvem kroge i forældrenes soveværelse eller i et lille værelse i nærheden et valg for mange forældre. Selv om en nook barneseng kan begrænse omfanget af børnehave udsmykning, er at skabe en særlig plads til baby muligt i selv de mindste rum.

Instruktioner

•Vælg en børnehave tema for at koordinere den udsmykning ordningen af nook krybbe. Fælles tema valg omfatter cirkus eller alfabet bogstaver, zoologisk have eller dyr temaer samt blomster, hjerter og farveskemaer med beroligende bleg gule, candyfloss pinks og himmel blues. Ser i baby magasiner, online foto arkiv og baby bøger til ideer og inspiration.

•Vælg og Køb sengetøj og illustrationer, der passer med det ønskede tema. Mange moderne sengetøj sæt inkluderer alt hvad du behøver for barneseng, herunder krybbe ark, seng nederdel og en valgfri dekorative Talsmanden eller quilt. (Bemærk dog, at Talsmanden eller quilt skal fjernes før du placerer dit barn i barnesengen, da det er til dekoration formål kun). Krybbe ark og bed nederdel vil tilføje mest farve og personlighed til at bide sig selv. Overveje at købe en krybbe madras protektor for at beskytte madrassen fra lille ulykker. Hvis nook er af et vindue, overveje at få matchende gardiner og en valence.

•Indstil op strøelse og drapere dekorative dynen over siden af barnesengen, hvis du bruger den. Husk at fjerne dynen før markedsføring baby i vugge i søvn. Glem ikke krybbe nederdel for at hjælpe med at samle udseendet. Installere gardinstænger og gardiner, hvis det er relevant.

•Securely hænge illustrationer i rummet over krybbe. Vise træ breve over krybbe, der stave barnets navn forbedrer personlighed nook plads og dedikerer det til den lille, besætter det. Accent et bestemt aspekt af temaet i illustrationen som en fed, muntre farver eller et samlende billede som cirkler, blomster eller bjørne. Væg decals, som dem, der skildrer delikat vinstokke eller grene, er en kreativ måde at bringe mere dybde i en krog plads.

•Installer en krybbe mobil, der koordinerer med den valgte tema eller farve ordningen. Sørge for at sikre mobiltelefon er korrekt installeret og tilsluttet for at forhindre det fra at falde over på barnet.

Tips & advarsler

  • Husk at vaske alle sengetøj i et ikke-irriterende rengøringsmiddel (f.eks Dreft) før du placerer i barnesengen.
  • Overveje indramning personlig illustrationer eller udskrive ud en enkel, dekorative foto som et enkelt lam eller stak af farverige blokke.
  • Aldrig hænge en stor, tung reol eller billedet ovenfor en barneseng, som et fald kunne alvorligt skade barnet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com