Hvordan man kan dekorere en nyfødt pige værelse

March 13

Hvordan man kan dekorere en nyfødt pige værelse

Din datters nye værelse vil være, hvor hun tilbringer de første år af sit liv. Vælg en typografi, som du elsker, fordi hun vil vokse til at elske, hvad du elsker. Gøre det legende og tilgængelig eller klassiske og elegante. Tage et par ture til baby indretning butikker før afvikling på en endelige valg. Prøv at forberede rummet under din syvende måned af graviditeten, da du vil sandsynligvis være for træt til at arbejde på det i de senere faser.

Instruktioner

•Etablere en budget. Udsmykning til en nyfødt normalt koster mere end du ville forvente. Hvis du designer på et budget, kan du besøge sending butikker og sparsommelighed butikker for billige møbler. Køb møbler, der kan vare i flere år, men vær sikker på, at alle varer er i overensstemmelse med nuværende sikkerhed retningslinjerne fra U.S. Consumer Product Safety Commission (Se ressourcer). Gør de fleste ting selv, ligesom male væggene og lakering gamle møbler. Du vil blive overrasket over, hvad alt hvad du kan gøre selv, herunder male et vægmaleri ved hjælp af en art projektor.

•Vælge et tema. Bruge masser af fantasi. Der er så mange muligheder, når det kommer til udsmykning en baby pige værelse. Vælg en inspirerende stykke og basere resten af dine beslutninger ud der. Dette kan være noget enkelt og klassisk eller spunky og sød. Et par muligheder omfatter Winnie Pooh, en traditionel toile mønster, månen og stjerner eller blomster og sommerfugle.

•Vælg din vigtigste farve. Pink er indlysende farvevalg, men gule, salvie grøn, hvid og prikker i enhver farve passer til det lige så godt. Prøv at bruge blege farver til rummet, hvis du vil forhindre, at skulle male hendes værelse senere. Babyer nyde kontrasterende farver, så overveje at have en accent væg i bleg grøn eller endda lyse pink. Et par søde farvekombinationer er pastel pink og chokolade brun, krikand og chokolade brun, pastel pink og lilla og mynte grøn og creme eller pastel pink. For mønstre, vælge polka prikker eller toile.

•Opret en layout. Prøv ikke at placere alle dine møbler mod væggen. Placer den højeste stykke kitty-corner. En kort reol er en god tilføjelse til en børnehave, især hvis det er sammen med en gyngestol. Legetøj kister kan gå ved foden af krybbe, men du kan også investere i en plastik tre-skuffen opbevaringsenhed til at placere i et skab til ekstra lagerplads.

•Vælg dine møbler. Din baby pige kan sove bedre i en vugge eller en bassinet ved siden af din seng for de første par måneder, især hvis hun sygepleje. Når hun er i sit eget værelse, skal du vælge en robust barneseng. Ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Kommissionen (CPSC), kan brugte vugger være dødbringende. Ann Brown, formand for CPSC siger, at "den bedste investering du kan gøre for din baby er en krybbe, der opfylder alle CPSCS standarder." Du skal også bruge en kommode og et puslebord. Hvis din Planteskole er små, købe en bærbar skiftende pad.

•Accessorize simpelthen men stilfuldt. Hænge et par sommerfugle eller stjerner fra loftet. Din nyfødte vil nyde at se dem som hun bliver ældre. Gå videre og investere i en vækstkurve. Plads et par accent lys på tabellen kommode eller side. Prøv at lade alle dine dekorationer, supplerer den oprindelige inspirerende stykke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com