Hvordan man kan dekorere en ovenpå Bonus værelse med kviste

June 13

En bonus værelse tilføjer ekstra beboelig areal til dit hjem. Sådan et rum kan bruges som den, kontor, legerum eller MP værelse. Hvis din bonus værelse i dit hjem og funktioner kviste ovenpå niveau, skal du tage hensyn til hvordan du vil omfatte de skrå lofter og Vinduer ind i indretning af rummet.

Instruktioner

•Paint værelse en farve, som du finder visuelt tiltalende. Hvis rummet er lille, vælge en lys farve til at give en illusion af et stort rum. For at gøre en stor bonus rummet synes hyggeligere og mindre hule, skal du bruge en varme farver maling på væggene, hvilket omfatter disse nuancer i rækken gul, orange, rød og rød-violet. Fremhæve kviste og gøre dem et brændpunkt ved at male dem en nuance lysere eller mørkere eller en komplementære farve.

•Skub en skrivebord til en dormer at skabe et stille, afsondret arbejde rum i rummet. Opbygge en bænken under vinduet i dormer og top det med Plys puder til at oprette en vinduesplads. Hænge reoler i dormer og placerer en stol foran det, der står over for vinduet for en hyggelig læsning nook. Bruge kviste til at skabe hyggelig separat rum inden for bonus-værelse.

•Skabe i møbler, der passer til det pågældende formål for rummet og sætte dem op på en måde, der giver mulighed for brugervenlighed og skaber en behagelig atmosfære. En sofa og lænestole placeret foran et fjernsyn er ideelle valg, hvis du ønsker at se film på værelset. Oprettet et legeområde med legetøj-kommoder, reoler og store legetøj Hvis rummet vil tjene som en leg rum for børn. Tilføje et cirkulære tabel og omgiver det med behagelige stole, hvis du ønsker at bruge rummet som et spillelokale.

•Indstil op opbevaring elementer i rummet. Da en bonus værelse er ofte en multipurpose plads hvor en række aktiviteter sker, er opbevaring nødvendigt at holde værelset pæn og organiseret. Hænge hylder på væggene til at skabe visuelle præsentationer og giver mulighed for nem adgang til varer, der bruges mest. Sted garderobeskabe og kister langs væggene til at tjene som lager for de varer, du ønsker at skjule.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com