Hvordan man kan dekorere en ovenpå Foyer mellem børn soveværelser

January 28

Hvordan man kan dekorere en ovenpå Foyer mellem børn soveværelser

Bruge en ovenpå foyer mellem dine børns værelser til at vise deres ting og skabe et rum, der er indbydende til både børn og deres gæster. Rummet skal se kid-venlige og omfatter farver, billeder eller genstande, der begge børn kan lide. Opret et tema specielt til foyeren mellem deres værelser eller spille off farver og temaer i begge deres soveværelser. Må ikke overdrive plads med alt for mange elementer, der kan skabe en forhindringsbane mellem værelser og ikke favorisere et barn over en anden i rummet, da de begge går gennem det at komme til deres værelser.

Instruktioner

•Paint området foyer med en lys farve, at begge børn gerne hvis det ikke aflede opmærksomheden fra resten af dit hjem decor. En varm, neutral farve er en anden mulighed, såsom beige eller gule, hvis ikke ønsker barn-lignende farver synlige fra andre områder i dit hjem. Alternativt kan du bruge den samme farve som resten af de offentlige områder i dit hjem, men Tilføj skræl og stick wall mærkater til de lavere dele af vægge til at oprette en venlig forstuen for børn, såsom græs, blomster, planter eller dyr. Tavle maling på den nederste halvdel af foyeren vægge er en anden mulighed, at lade børn til at dekorere rummet.

•Tilføj børne-møbler i pladsen hvis der er plads nok. En lille bænk med cubby huller til lagring af elementer, de bruger hver dag, såsom rygsække, ville være optimal. Reoler med kurve eller placeringer kunne holde bøger, legetøj og håndværk supplies begge børn ofte bruger. Alternativt, et lille bord og stol sæt kunne give børnene en neutral plads til at spille sammen. Gennemføre opbevaring i rummet for de elementer begge børn bruger. Farverig opbevaring osmannerne, kurve og placeringer kan holde deres fælles ejendele corralled og organiseret.

•Sæt et farverigt tæppe i foyeren mellem soveværelset døre. Bruge farver, billeder eller et tema, der virker for både børn, såsom en play tæppe, der ligner en by, hvor begge børn kan lege med biler og lastbiler.

•Dress op på væggene med rammer vise børnenes kunstværker, deres portrætter, vækst diagrammer eller skilte med deres navne. Opdatere væg udsmykning, som de vokser så det forbliver relevante for børnenes liv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com