Hvordan man kan dekorere en Paintball soveværelse

March 25

Hvordan man kan dekorere en Paintball soveværelse

Dekorere et soveværelse med en paintball tema, hvis beboer af rummet spiser, ånder og sover af kærlighed for at spille paintball med sine venner. Brug en venlig, farverige splat mønster for et barns værelse eller gå all-out med et vægmaleri, der efterligner en paintball bane med forhindringer, camouflage og realistiske maling splatters. Begrænse rummet til en eller to af hans foretrukne farver, eller tillade så mange farver som han føler sig godt tilpas med.

Instruktioner

•Paint vægge med et vægmaleri til at ligne en skov eller paintball kursus med maling-sprøjtede hegn, træer og forhindringer. Alternativt kan du male vægge i en neutral farve, såsom blå-grå, og Tilføj skræl og stick maling splatters.

•Brug sort møbler hvis væggene er optaget eller bruge rigtige paintballs til at dekorere hvid møbler med maling splatters hvis væggene er almindeligt.

•Opret dine egne sengetøj af sprøjt ensfarvet lagner, gardiner og en dyne med paintballs. Vaske sengetøj før du bruger den. Brug faste, neutral strøelse hvis der er maling splatters overalt i rummet.

Hæng camouflage tøj, redskaber eller billeder af dig og dine venner spille paintball på væggene. Alternativt sprøjte et stort, tomt lærred med paintballs, hvis resten af rummet er ret almindeligt.

•Accessorize værelse med en lys lampe, puder, tæpper og din paintball gear. Vise din maling-befængt hovedbeklædning, paintball pistol og fyld klart krukker med paintballs kan indstille ud på din kommode eller hylder.

Tips & advarsler

  • Brug kun en paintball pistol uden for at dekorere møbler eller sengetøj. Aldrig forlade et barn uden opsyn med nogen form for pistol.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com