Hvordan man kan dekorere en piges fodbold værelse

October 6

Udsmykning et barns værelse er en måde at bringe hendes personlighed i hjemmet. Der er mange produkter på markedet for piger, der har en interesse i fodbold sport. Fra autografer memorabilia til tema billedrammer, kan du vælge at holde rummet enkle eller at gå så omfattende, som du har lyst. Fodbold merchandise er tilgængelig i en bred vifte af priser. Udsmykning elementer kan fås hos Institut og sports speciale butikker samt postordre virksomheder.

Instruktioner

•Klart alle elementer fra rummet. Male væggene hvide. Lad det tørre grundigt. Anvende soccer bold tapet kant omkring toppen af alle vægge. Placer møbler på værelset.

•Frame plakater i plakatbilleder. Hænge plakater på begge sider og lige over kommoden eller skrivebord. Placeringen vil fortrinsvis være over sengen.

Hæng grønne gardiner på soccer bold gardinstang. Vedhæfte fodbold gardin hold-backs på hver side af vinduet. De grønne gardiner vil tilføje en kontrast til væggene og vil binde med strøelse.

•Sæt hvidt ark sæt og den grønne Talsmanden på sengen. Top med fodbold smide pude. Grønne vil repræsentere en fodboldbane og vil tilføje kontrast til den sorte og hvide.

•Sæt soccer bold bønne taske stol i et let synligt sted i rummet. Dette fungerer som prikken over i'et for pladsen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com