Hvordan man kan dekorere en planteskole ved hjælp af Pink & Brown

May 3

Hvordan man kan dekorere en planteskole ved hjælp af Pink & Brown

Pink og brown er ideelle farver til en baby pige børnehave eller en unisex børnehave hvor en baby pige deling af en plads med en lille dreng, som i en twin værelse eller hvis to børn er tæt i alder. Pink er en blød, feminin touch og en brun i et sortiment af mulige nuancer, tilføjer en solid base til rummet.

Instruktioner

•Fjern alle møbler og andre genstande fra plads under forberedelse for at male i stuen. Placer plast tarps eller andre belægninger på dit gulv til at sikre, at du får ikke maling på dine gulve.

•Paint dine vægge afhængigt af dine behov. Du kan male tre vægge pink og en anden væg brun, eller du kan male tre vægge brown og en anden væg lyserød. Du kan også have to lyserøde vægge og to brune vægge. En anden mulighed er at skabe en stribe eller prikkede mønster i hele lokalet ved hjælp af disse to kontrasterende farver. Overveje mængden af naturligt lys, kønnet på barnet eller børn, der bruger rummet og din personlige smag, når du vælger, hvordan du præsenterer disse farver.

•Sæt din krybbe, kommode og Skift tabel i rummet. Espresso eller andre mørkt træ, naturlige pine eller endda hvid alle arbejde som pletten valg for en lyserød og brun tema børnehave. Tilføje din pink og brune tekstiler, herunder gardiner og sengetøj, til rummet.

•En komplet børnehave ved at tilføje et sortiment af lyserød og brun tilbehør herunder nogle DIY vægudsmykning. Ramme billeder af pink og brown baby dyr eller Vælg baby-venlige tapet i pink og brune toner og ramme det i væggene.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com