Hvordan man kan dekorere en Preteen dreng soveværelse

August 27

Hvordan man kan dekorere en Preteen dreng soveværelse

En preteen dreng vokser i både krop og sind. Selv om sport og venner er stadig på forkant, udvikle sit behov for uafhængighed og privatliv. Hjælpe ham overgang til sine teenage år ved at inkludere ham i udsmykning af hans soveværelse domæne. Fokus på Sport, hobbyer eller særlige interesser at han sandsynligvis vil fortsætte ind i sin tidlige teenagere til at angive dit tema og begynder din forvandling.

Instruktioner

•Rengør rummet grundigt. Start med en ren og tom plads betyder mindre frustration mens maleri, og en større evne til at forestille sig et nyt look.

Respektive til din preteen dreng til at bestemme et tema, han kan leve med i mindst et år. Drøfte hans foretrukne sportsgrene, hobbyer eller helte, og vælg en til at sætte dit tema.

•Vælg illustrationer til at hænge på væggen. At vælge illustrationer gør det muligt at koordinere væg maling og tilbehør. Overveje indrammet plakater, skræl og stok grafik eller vægmalerier for den ene væg.

•Applicer nogle maling. Male en væg for at tilføje en frisk look, eller male alle fire opdatere hele rummet. Vælg din maling farve baseret på illustrationen. For eksempel, hvis din preteen elsker fiskeri og du vælger en flodbred vægmaleri, male din væg i dæmpede grønne eller blues til at matche.

•Sæt en seng, skrivebord og kommode i rummet. Hvis indretningen er forkerte, male med møbler paint i sort, hvid eller en farve til at matche dine illustrationer.

Hæng illustrationer over sengen. Et stort kunstværk er bedre end mange små billeder, så Læg en stor plakat eller vægmaleri omhyggeligt.

•Dress seng med mørkere farver, at koordinere med kunsten. En mørk-farvet Talsmanden skjuler mad pletter og dyrehår og gør rummet føle varme og indbydende.

•Vælg nyhed ark til at matche temaet for rummet. For eksempel købe lagner og pudebetræk med fisk på dem for din fisherman's værelse.

•Sæt et farverigt område tæppe på langs ved siden af sengen for at bære din farvetema til gulvet i værelset. Dette giver også et blødt sted for voksende fødder.

•Kontrollér værelse let for en ung dreng at holde pæn. Give en hamper for beskidte vasketøj og reoler til at holde rummet organiseret. Hænge en opslagstavle over et skrivebord til at vise billeder af venner, aktivitet skemaer og påmindelser.

Tips & advarsler

  • Oprette en underholdningsområde, hvis værelset er stort nok. Kaste nogle beanbag stole i hjørnet ved siden af et fladskærms-tv og gaming system, så din preteen kan spille med venner i hans plads.
  • Selv om en computer er næsten nødvendig for nutidens ungdom til at lave lektier på, kan en computer på værelset gøre dit barn sårbar over for online rovdyr. Holde computere i fælles områder i hjemmet, eller netværk systemet og download overvågning og sikkerhed software på hans system.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com