Hvordan man kan dekorere en Preteen pigens soveværelse

October 18

Hvordan man kan dekorere en Preteen pigens soveværelse

Når du dekorere en preteen pige soveværelse, nødt du til at holde hendes smag og meninger i tankerne. Hun er på punktet i sit liv, hvor hun har begyndt at udvikle sin individualitet, så når dekorere hendes værelse, du har brug at rådføre sig med hende for at sikre hendes sympatier og antipatier er taget i betragtning. Når dette er gjort, kan den faktiske udsmykning processen begynde.

Instruktioner

•Vælg farver til rummet, træffes beslutning om en eller to vigtigste farver, der vil sætte temaet for rummet. Du vil være at placere disse farver på vægge, gardiner og sengetøj. Vælg polka prikker i kølige farver som lilla, blå og aqua til at skabe en sjov atmosfære, eller dekorere rummet med en varm farveskema som gul eller orange, og indarbejde blomster, som tusindfryd, i en off-white farve.

•Opret og dekorere et workspace område for din datter. Hun begynder at have flere og flere lektier og skal bruge en plads af sit eget at fokusere. Placere et skrivebord i stuen med en opslagstavle, og opmuntre hende til at hænge billeder op af venner med billedrammer, der passer til temaet. Tilføj en elegant lampe i en fed farve til at udfylde arbejdsområdet.

•Tilvejebringelse plads til din preteen pige at blot hænge ud med venner. Placer en sækkestol på dette område med en bogreol. Tilføje kasser, malet til at matche rummet for din teenager til at gemme ting som blade og scrapbøger.

Hæng op hylder i rummet for at vise hendes resultater eller værdifulde ejendele. Hun kan vise sin trofæer, figurer og potteplanter her, f.eks.

•Opdater møbler på værelset. Tilføjelse af nye møbler bør oprette en mere moden atmosfære, giver hende en følelse af stolthed og raffinement.

• Lad din pige viser hendes personlighed og interesser i rummet. Opmuntre hende til at hænge plakater af sin yndlings band, indrammet kunst, som hun beundrer eller Hollywood hunks, som hun elsker op, gav hende til at gøre rummet virkelig hende egen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com