Hvordan man kan dekorere en Ranch hjem fra 1960erne

May 8

Historien om ranch hus går tilbage til 1920erne, men design virkelig fangede i løbet af 1960erne. Kendt som den atomare æra, featured husene blege farver blandet med lysere nuancer og midcentury moderne møbler og tilbehør. Når dekorere en ranch hus fra i 1960 ' erne, drage fordel af de eksisterende arkitektoniske elementer, herunder indbyggede reoler og søjler. Find måder at kombinere det moderne stil med en svunden æra.

Instruktioner

•Prime vægge eller træpaneler i rummet med primer og en maling rulle. Male væggene i lysere nuancer, at åbne op i rummet og gøre den ranch hjem føler større, såsom creme. Selv maleri træpaneler hvid eller creme giver rummet en mere moderne føler og holder paneler fra ser dateret.

•Udskift tællere og apparater med nye stykker, der efterligner dem fra den atomare æra. Vælge lysere farver som orange eller grøn og apparater i rustfrit stål. Nye farver og finish bringe et strejf af den moderne æra til dit hjem.

•Skabe i midten af århundredet moderne møbler, herunder Heywood Wakefield og Eames stykker. Ser for reproduktion stykker i de seneste år, der ser original, men omkostninger mindre. Stykker lavet af lysere farvet træ og glasfiber stykker mesh godt med layoutet ranch.

•Rearrange møbler, at skabe et brændpunkt fra en original element i huset. For eksempel, vinkel stue møbler mod en indbygget pejs eller fisk tank. Den enkle bevægelse sætter hele fokus i rummet på et område, der fulgte med huset.

•Sæt midcentury moderne tilbehør rundt i hjemmet. Vise ure fra 1960s i et værelse, illustrationer i et andet og et udvalg af lamper eller keramiske stykker i en anden. Mikse og matche de vintage tilbehør med moderne stykker du gerne for et mere sammenhængende udseende.

Tips & advarsler

  • Dekorere et 1960s ranch hus som du ville enhver anden hus. Form og design af huset gør det supplerer en række stilarter, herunder håndværker og toscanske stilarter.
  • Overveje at dekorere ydersiden af dit hus med vintage belysning, aluminium stole eller svævefly og vintage plantageejere. Male hoveddøren med en ny frakke af maling, der giver pladsen et nyt udseende og lader andre, hvad de skal forvente inde i dit hjem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com