Hvordan man kan dekorere en renæssance stil soveværelse

January 23

En moderne renæssance mand har en passion for det dekorative arrangement set i den italienske kamera under renæssancen. I soveværelset komfortable møbler kommandoen opmærksomhed. Støtte til hjertet af liv, Vis ejendele hjemmets varige minder i udskåret træ og håndmalet scener. Du kan duplikere look ved at dekorere dit soveværelse i en renæssance stil.

Instruktioner

•Rest en himmelseng sengehimmel seng i en alkove, draperinger et cover i dybe blå med en violet nuance. Gøre en grand seng, der har robusthed for sikker komfort og dækning for intimitet. Position i sengen med omhu. Trim dækning i golden stof. Med den loyale støtte, kan du hvile beundringsværdigt, at holde din rolige ro indtil dagslys.

•Sæt en Bordeaux rød træ brystet, hånd malet med en historiske scene og dekoreret med udskæringer og forgyldning, mod en mur til at holde dine ting til sovende, vask og dressing. Brystet har plads nok til at holde de almindelige sengetøj, vask håndklæde og kjole til hverdag og de skatte, du holde. Vælg en scene i historien, der giver en skildring af en del af familiens historie. Du kan holde din erindringer i det velkendte brystet.

•Indstil en grøn garderobe i håndskårne træ langs en væg. Den høje garderobe giver dig plads til at hænge kjole tøj. Træ-kabinettet står på en karakteristisk måde. Udskæringer på tværs af toppen kommando en fast forbindelse.

•Sæt en majolica lampe i lyse blå på tværs af lokalet fra sengen. Formet som en prydplante vase, sætter lampen rummet fra hinanden. Lys, fylde stemmer fra under en kuppel, spredes gennem rummet, stedet med en fornuftig udstråling.

•Adorn pejs med en træ Frise, indrammet i begge ender med en familie hoved. Fortælle en trofast historie du kan sætte pris på en kold vinternat. Placer firedogs inde, så de sidder klar til at holde logs.

•Sprog for visning på en væg over sengen, indstille en rund scene maleri med afgørende farver, indrammet i gyldne ornamenter. Maleriet besked giver en afslørende beretning om hvordan et valgt kvalitet, ligesom din traditionelle retfærdighed, bragt om succes i fortiden. Tænk på din historie ligesom Lorenzo de' Medici i hans herlige dage i renæssancens Italien.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com