Hvordan man kan dekorere en røde værelse med hvidt tæppe

September 20

Hvordan man kan dekorere en røde værelse med hvidt tæppe

Spille off din hvidt tæppe ved at dekorere med en rød og hvid farve ordningen. Rødt og hvidt arbejde sammen i næsten alle rum. Vælg lyse hvidt og blodet rødt for en fed look og til at spille off kontrasten i de to farver, eller vælge en cremet hvid og dæmpede nuance af rød, terra cotta eller mursten rød. Bruge farver til at skabe en slående moderne udseende rum, eller bruge blandet mønstre for et traditionelt udseende.

Instruktioner

•Paint alle væggene rød, kun én væg rød med de andre hvide, eller bruge en kombination af begge farver. For eksempel bruge lyser rødt på den nederste tredjedel af vægge med en rød og hvid mønster, striber, bølgede linjer, cirkler, damask eller blomsterarter mønstre på de øverste to tredjedele af væggene. Mønstret tapet er en anden idé.

•Træffe en neutral farve i rummet gennem dine møbler, hvis du ikke ønsker alt for at blive rød og hvid, såsom lys, naturligt træ, chokolade brun eller sort. Kombinere neutral-farvede møbler med røde og hvide møbler til et komplet udseende, såsom en chokolade brun piedestal og glas spisebord med røde stole og en hvid hutch i en spisestue eller en sort Smedejern seng, sort sengelamper og en hvid og rød mønstrede stolen i soveværelset.

•Weave rød og hvid i hele rummet med stof og tekstiler. Omfatte en tredje accent farve, hvis du ønsker, såsom en neutral chokolade, dristige aqua eller sød pink. Hvide gardiner med røde cirkler og en matchende tæppe gå sammen i et moderne stue eller soveværelse. Par røde ark med en hvid dyne, der har en rød mønster broderet på det og tilføje et par røde puder. Hvide håndklæder med en rød rose mønster fungerer godt i et badeværelse.

Hæng kunst, spejle eller billeder på de røde mure til at bryde op højt farve og gnist interesse i rummet. Brug illustrationen til at forene hele farveskema. Sort-hvide fotos i sorte rammer kan pop ud de røde mure uden at forringe den rød og hvid farve ordningen.

•Accessorize værelse med mindst én fed eller lyse stykke, selv hvis det også er rød og hvid, som en zebra print tæppe eller kæmpe smedejern skulptur. Drys små stykker, som en lampe, vase og kaste, i rummet i en fremhævelsesfarve, såsom sort, pink, limegrøn, turkis eller sølv. En levende farver tilføjer visuelle interesse, så længe det bruges sparsomt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com