Hvordan man kan dekorere en romantiske badeværelse

October 29

Hvordan man kan dekorere en romantiske badeværelse

Romantisk designstil er feminin, beroligende og luksuriøse. Tage alle fem sanser i betragtning, når dekorere en romantisk plads. Blød musik, overdådigt teksturer, blød belysning og beroligende farver skaber et miljø, der appellerer til en romantisk sans for stil. Accenter som funklende krystaller, belysningsforhold og duftende blomster er billig rører, som du kan føje til en eksisterende badeværelse at skabe en romantisk retræte.

Instruktioner

•Vælg luksuriøse inventar til at skabe en romantisk badeværelse rum, der forkæler dig med komfort. Et badekar, en multi spray brusebad og en pejs er et par eksempler på luksuriøs komfort til dit badeværelse.

•Vælg farver til at dekorere din romantiske badeværelse som er analog eller side-by-side på farvehjulet. Et romantisk designstil lindrer sanser; forskellige nuancer af samme farve eller farver med de samme toner til at skabe en fredelig plads. For eksempel, dekorere på badeværelset i to til tre forskellige nuancer af blå spænder fra søværnet til himmelblå eller Vælg farver såsom lilla og rød til at skabe en harmonisk og romantisk design.

•Paint væg i den fremherskende farvevalg fra den analoge farveskema. Dette valg er subjektive, men størrelsen af badeværelset spiller en rolle. Mørke farver gør en lille plads synes mindre, lyse farver gør et lille rum synes større.

Hæng dekorative smedejern spejle over synker til at tilføje til den romantiske appel. Hvis smedejern ikke passer din stil, venetianske spejle tilføje et feminint touch og fås i mange former og størrelser.

Hæng en lysekrone dryppende i krystaller i stedet for en standard loft lys stativ til at dekorere en romantiske badeværelse. Flanke spejle med sconces at koordinere med lysekrone til yderligere belysning.

•Vælg filmy lutter gardiner eller elegante slips-back gardiner for vinduerne, at koordinere med vægfarven. For eksempel hvis vægfarven er rig grøn, hænge vindue behandlinger i samme nuance eller en nuance lysere.

•Sæt en overstuffed stol dækket med blødt stof og en sidebord i badeværelset, hvis rummet tillader.

•Accent din romantiske badeværelse med bløde tæpper og sengetøj i en farve, der koordinerer med væg og vindue behandling farver.

•Sæt stearinlys omkring den badekar og bordplader. En vase med blomster på sidebord, på køkkenbordet eller i hjørne omkring karret vil forbedre det romantiske design-ordningen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com