Hvordan man kan dekorere en rummelig plads

March 13

Hvordan man kan dekorere en rummelig plads

Udsmykning er en måde at udtrykke din personlige stil og smag. Indarbejde farve, kan mønstre, teksturer og mønstre omdanne et værelse til et udtryk af dig selv. Når man står med dekoration af et stort rum eller rummelige område, du skal være opmærksom på størrelse og andel i rækkefølge for plads til at vise sig netop måde du forestillede sig den. Opmærksom på små detaljer er vigtig; dog er meget opmærksomme på store emner i store områder også vigtig.

Instruktioner

•Få nøjagtige målinger af rummet. Sørg for at notere væg længde, bredde og højde for hver væg i rummet. Bemærk om loftet er hvælvet, fladt eller vinklet i ethvert område. Ved hjælp af et stort stykke af hvidbogen, tegne Lokalernes dimensioner og Bemærk på hver linje de målinger, der er fremstillet ved hjælp af målebåndet.

•Listen på et stykke papir primære farver anvendes i lokaler eller områder, der støder op til værelset. Sørg for, at listen supplerende eller koordinerende farver, der er en mulighed til at dekorere dit rummelige område. Få farveprøver fra et hjem forsyning eller maling butik til brug ved afgørelsen af hvilke farvepaletter vil arbejde med din samlede hus eller anlæg.

•Measure din tegning i rummet for at bestemme omfanget af tegningen. Du trak en 20-fods-lang værelse på en one-fod ark af papir, kan du har tegnet dit værelse til en 1/20th skala. Brug denne skala som en guide, når skære ud prøve møbler til at hjælpe med at få layoutet på værelse designet.

•Klippe store stykker af møbler fra det hvide karton. Sørg for at bruge din skala-størrelse og skåret ud stykker, herunder sofaer, loveseats, osmannerne, sofaborde, end tabeller, klædeskabe, tv, lamper, reoler, kuriositet kabinetter og skriveborde. Omfatte udskæringer af alle stykker af møbler, der potentielt kan være placeret i området.

•Shift udskæring stykker af møbler rundt tegning til at bestemme hvad stykker vil passe hvor og hvor meget ledig plads du har når alle obligatoriske elementer har været brugt. For eksempel, hvis det rummelige område skal bruges som stue, Sørg for at passe sofa, tv og sofabord design først og derefter tilføje ekstra møbler som plads tillader.

•Indstil farvetema for rummet baseret på farve ideer du har angivet tidligere. Ved hjælp af farvede blyanter, skyggelægge møbler udskæringer. Farve i vægge og gulv på tegningen til yderligere figur det overordnede design af rummet. Bruge tapet prøver, hvis du bruger tapet til vægbeklædning. Sørg for at farve i områder afsat til gardiner, persienner og vægtæpper eller illustrationer samt.

•Paint værelse, har vindue behandlinger installeret, installere overhead belysning såsom loft fans eller lysekroner og få alle møbler placeret i rum. Dekorere resten af rummet omkring de primære elementer. Sørg for at holde proportioner og størrelse i tankerne. For eksempel, på en meget stor væg, vil et lille billede i en tynd ramme Se væksthæmmede i forhold til resten af rummet. Sørg for at afprøve forskellige poster før du foretager dit endelige valg. Ved, at rummelige værelser har en grand føler og være indrettet og designet i overensstemmelse hermed.

Tips & advarsler

  • Bruge fotografier, magasin billeder, maling prøver, stof farveprøver og tegninger til at hjælpe med at bestemme endelige design før man indlader sig på et projekt.
  • Ikke tilbringe mere for design og udsmykning end du mageligt kan råd.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com