Hvordan man kan dekorere en seksten år gammel pige lille soveværelse

April 26

Hvordan man kan dekorere en seksten år gammel pige lille soveværelse

At vælge noget for en teenager kan være svært, som deres sympatier og antipatier tendens til at ændre uden varsel. Derfor er det vigtigste, om at designe et rum for en 16-årig pige at få hendes input. En lille soveværelse udgør en anden udfordring, fordi du ønsker soveværelse at være behagelig og nyttige for hendes behov, men du ikke ønsker at overvælde plads med for mange emner eller forskellige farver. Holde soveværelset, enkel og stilfuld.

Instruktioner

•Work med teenager at vælge en lys farve til væggene. Lyse farver gør små rum ser større. Brug ikke en lyse, fed farve, hvilket vil gøre hendes lille værelse føle sig endnu mindre. I stedet tilføje dukker af lysere farver på andre måder. Vælg den teenage piger yndlingsfarve, om hun kan lide bleg pink, bleg blå eller lysegul. Bruge pensler og ruller til at male værelset. Anvende to frakker, så du kan sørge for den lyse farve fuldt ud dækker hvad maling er nedenunder.

•Vælg små stykker af møbler til den teen værelse så at hun stadig har plads til at bevæge sig rundt en gang for møbler er inde i den. Hvide møbler vil gøre rummet føle sig mere rummelige, og vil se mere feminin end bejdset træ. Vælg en hvid jern dag seng hvis hun kan lide møbler med et feminint touch. Ellers skal du vælge en almindelig seng med en enkel ramme. Tilføje et lille skrivebord på værelset, så hun har et sted at gøre sit hjemmearbejde. Sørg for at hendes møbler har masser af opbevaringsplads, så at hendes ting ikke er altid spredt på toppen af møbler eller gulvet.

•Kontakt med teenager at vælge sengetøj. Lyse, fed sengetøj vil fungere godt med lyse vægge og hvide møbler. For eksempel hvis du malet væggene bleg lyserød, gå med hot pink sheets og Talsmanden. Du kan også vælge en helt anden farve. Overvej lyse blå eller lilla, for eksempel.

Hæng stejle hvide gardiner over vinduerne i rummet. Dette vil tillade mere lys at komme ind, som vil gøre det rum føler større. Overveje at hænge en valance, lavet med de lyse farver af strøelse over gardiner.

•Kontrollér, at rummet passer med teenage-pige stil med tilbehør. For eksempel, ramme billeder af hende og hendes venner og placere dem på toppen af møbler og på væggene. Placer en stor opslagstavle på en væg, hvor hun kan tack souvenirs, såsom film billet stubbe, samt noter og påmindelser. Ramme plakater af hendes foretrukne filmstjerner eller sangere og hænge dem på væggene.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com