Hvordan man kan dekorere en sengehimmel seng med lys

January 19

Hvordan man kan dekorere en sengehimmel seng med lys

Himmelsenge gå hånd i hånd med romantiske master soveværelser, ultra-girly teenage soveværelser eller eventyrets soveværelser for små piger. Tilpasse en sengehimmel seng ved at dekorere det med farver, teksturer og mønstre, som supplement til soveværelse tema og stemning, samt tilføje tilbehør såsom lys. Tilføjelse af lys til din sengehimmel seng kan skabe den stemning, du ønsker, mens leverer ekstra lys til at læse i sengen eller midten nat kører til badeværelset.

Instruktioner

•Sno streng af lys omkring rammen af baldakinen, startende fra lederen af sengen. Sikre udgangen af den lyse strand til baldakinen Pol med et kabel tie - undertiden omtales som en zip-slips-- og pak det opad til toppen af baldakinen pole, derefter rundt om ruden til baldakinen pol ved foden af sengen. Wrap lys ned rundt om stangen, så tilbage op til at fortsætte på tværs af rammen til anden pol ved foden af sengen.

•Fortsæt indpakning lys rundt i sengen, indtil du kommer tilbage til den første baldakin pole. Bruge mere end én lys strand eventuelt ved hjælp af den slags, der kan sætte ind i hinanden. Når du går ned baldakin pole, kan du tilslutte lysene i en stikkontakt bag sengen. Bruge en forlængerledning, hvis nødvendigt.

•Tilføj nogle kabel-bånd omkring polerne og baldakin ramme at holde lysene på plads.

Hæng tyl eller organza netting omkring baldakinen, eller løst wrap materiale omkring rammen og poler af sengen over lys til at skabe en blød glødende effekt.

•Drape strengene af lys over baldakinen ramme over hovedgærdet kun hvis du ikke vil have lys til at gå hele vejen rundt. Lad dem Dingle bag sengen, og derefter hænge tyl eller organza bag lys for en eventyrets eller romantisk look.

Tips & advarsler

  • Af sikkerhedshensyn, bruge LED-lys, som ikke får så varmt som andre lys.
  • Nyhed lys tråde kan fungere bedre i dit værelse finder du nogle, der passer til dit tema, som sommerfugl eller blomst formet lys til et soveværelse med en sommerfugl eller blomstermotiver tema.
  • For at undgå brandfare, aldrig forlade lysene på når du ikke er i rummet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com