Hvordan man kan dekorere en slagge blok støttemur

September 27

Hvordan man kan dekorere en slagge blok støttemur

Ved første øjekast er en slagge blok støttemur intet, der er visuelt spektakulære. De kedelige grå blokke falde ind i landskabet og skiller sig ikke ud. Når du tænker på en slagge blok væg som et tomt lærred, potentiale til dekoration muligheder er mange. Uanset hvordan du vælger at dekorere, starte med en ren overflade af magten vask for at fjerne enhver snavs og snavs.

Instruktioner

•Decorate slagge blok støttemur med maling. Dække væggen med en udvendige primer til at forberede overfladen. Bruge eksteriør-grade maling til at skabe noget fra et stort vægmaleri, der strækker sig over hele støttemur til en detaljeret grænse, der går rundt om hver blok.

•Opret en udseende ikke normalt findes på en ydermur af decoupaging væggen. Dække væggen med en lys maling farve for at gøre decoupage skiller sig ud. Klip papir billeder og lim dem på væggen. Forsegle billederne ved at anvende to til tre frakker af en klar udvendige fugemasse.

•Dæk slagge blok væg med en mosaik. Tegne konturerne af de billeder, du vil danne med fliser på væggens overflade. Udfyld konturerne af limning af forskellige farver af fliser på væggen. Lad limen tørre i 24 timer og udfylde hullerne mellem fliser med cementmørtel.

•Drej slagge blok støttemur i en abstrakt arbejde for moderne kunst, der ligner en skulptur. Besøg en losseplads eller anden hånd lagre og samle en samling af tilfældige objekter. Vedhæfte dem i en collage-lignende mode til cinderblock med en stærk urethan lim.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com