Hvordan man kan dekorere en smedejern lysekrone med stof

July 10

Smedejern lysekrone er en karakteristisk dekorative stykke, der giver en plads en antik eller rustik atmosfære. Fordi det er en meget maskulin type af dekoratør stykke, kan husejere ønske at give det et mere feminint touch af draperinger det i folderne af blødt stof. Dette skaber blikfang og kan give en ikke-fungerende smedejern-lysekrone en ny leasingkontrakt om liv i dit soveværelse, spisestue eller alrum. Forsigtighed er påkrævet, når dekorere en funktionel lysekrone med stof på grund af potentielle brandrisiko.

Instruktioner

Soveværelse

Hæng lysekrone til at hjælpe dig til envision Drapering af stof og til støtte i at tage nøjagtige målinger, hvis du agter at drapere stof fra armaturet til gulvet.

•Purchase stof til at matche den soveværelse indretning. Vælg ren og skær hvidt stof til at give rummet en luftig, tropiske føler. Hvis lysekrone hænger over sengen, hænge stof ned fra lysekrone til at oprette en baldakin. Vælg knust rødt fløjl til at give en dramatisk, gotiske stemning med en darkly sexet stemning.

•Experiment med forskellige måder at hænge stof fra smedejern-lysekrone. Prøv indpakning hele armaturet med draperet stof til at skjule metallet. Drapere stof omkring center talte kun at fremhæve ironwork.

•Evaluate hvor den draperinger ser ud fra forskellige vinkler på værelset, især fra døren og mens du liggende i sengen ser op. Justere stoffet, indtil du er tilfreds med hvordan det ser ud fra flere perspektiver.

Spisestue

•Measure afstanden fra bunden af Lysekronen til overfladen af spisebordet, samt afstanden fra lysekrone til tablescape elementer som kandelabre eller blomst ordninger. Denne hjælp du afgøre, hvor meget stof du skal bruge.

•Coordinate farven på stoffet med farven på dugen da der er en dominerende dekorativt element i rummet. Vælg stof til Drapering, der er mere neutrale, hvis du ændrer dug hyppigt for at matche sæsoner eller ferie. En ren og skær stof er bedst som tunge gardiner kan sløre gæsterne ser hinanden.

•Weave stof gennem lysekrone, gør det muligt at falde yndefuldt mod bordet. Vurdere, hvordan de draperinger ser ud fra forskellige vinkler på værelset, herunder indgange og mens du sidder i hver stol. Justere det som nødvendigt.

•Tilføj farvede tråde perler eller bånd til at dekorere til ferien. For eksempel, streng guirlander af grønne bånd og tranebær-farvede perler at tilføje personlighed til lysekrone til julemiddagen.

Familieværelse

•Hold stof høj nok vil ned af den begrundelse, at kæledyr og børn ikke kunne nå det.

•Prøv sammensnoning længder af draperet stof eller inkorporerer flere stof farver eller teksturer til at skabe en mere dynamisk omdrejningspunkt i alrummet. Overvej at bruge farverne på din alma mater eller favorit sportshold for en mere finurlig udseende. Væve i flettet stof gennem armene af Lysekronen.

•Drape stof i en neutral farve for et Familieværelse med en mere formel udseende. Vind stof omkring armene på Lysekronen, hvis du ønsker at dække armaturet, og wrap i kæden.

Tips & advarsler

  • Lysekroner, der har stearinlys eller bruge høj watt pærer kan skabe varme og en potentiel brandfare Hvis stoffet er involveret. Kun hænge stof fra lysekroner, der fungerer ikke eller der har været eftermonteret for at bruge LED-lys, der er cool at røre ved.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com