Hvordan man kan dekorere en sø sommerhus på en Budget

June 4

Hvordan man kan dekorere en sø sommerhus på en Budget

Udsmykning et lakeside sommerhus behøver ikke at være en omfattende affære, som selve arten af weekend steder er hyggelige, uformelle og ofte eklektisk. Uanset om din flugt på vandet er en rustik lodge, hyggelige bjælkehytte eller vintage tre-sæson hjem, kan du dekorere det afspejler dens arkitektoniske stil samt omgivelser og din personlige smag. Ved at gøre brug af naturmaterialer, loppemarked og garage salg konstaterer og genanvendelse elementer i stedet for at smide dem kan du forvandle det til et behageligt og indbydende rum på et begrænset budget.

Instruktioner

Ser til naturen

• Indsamle genstande som sten og skaller og gøre en simpel visning på din mantel eller hylde ved at gruppere dem sammen eller foring dem. Bland dem med andre naturlige elementer som agern, birkebark og hyben for en mere lagdelt udseende.

•Gather grene og vilde blomster. Arrangere dem i en høj vase eller skære dem ned til at passe en vintage murer krukke. Slips blomster i klaser med sejlgarn og hænge dem fra loftsbjælker til en primitiv vibe.

•Klippe vilde vinranke. Sættetid dem i vand, indtil de er bøjelig. Danner en cirkel for at bruge som en krans base. Hold det sammen med wire eller sejlgarn. Pynte kransen med naturlige elementer som tørrede blomster, kogler og pine grene. Hænge krans på din hoveddør.

Smart Shopping

•Visit værftet salg og sparsommelighed butikker for at finde brugte varer, der vil stå op til sommerhus livet, såsom kurvemøbler og nem at rengøre området tæpper-- eller vælge indoor-outdoor tæpper. Forhandle om aflagte malerier byder på udsigt over sø og landskabet. Snuppe sø-relaterede emner, såsom fiskestænger og årer, som du kan hænge på væggen over en pejs eller anbringer til en vintage trædør bruges som rustik vægudsmykning.

•Peruse loppemarkeder for møbler og tilbehør til kvikke op dit space. Hold øjnene åbne for vintage sideborde eller træstole, som du kan male pulserende farver taget fra naturen som græs grøn og himlen blå. Kigge efter en vintage farm bordet perfekt til at snuppe en snack eller spille brætspil.

•Brighten dit sommerhus med farverige afghanere eller kaster draperet over bagsiden af en vidjer rocker til at afværge den kølige natteluft på en screenet i våbenhus.

•SEW smide puder ved hjælp af vintage, lidt laset quilts. Vælg tekstiler for smudsafvisende evne og let rengøring.

•Den op en mørk hjørne med et gulv lampe med motiver lavet med stykker af bark til en lodge føler eller vælge en med en base udformet fra et stykke drivtømmer.

•Reuse punkter bragt hjemmefra. Hvis du har udskiftet en sofa eller komfortable stol tænke bruger den i dit sommerhus i stedet donere eller smide det. Give det nyt liv med en slipcover i en nautisk eller skov udskrive.

Tips & advarsler

  • Ikke tilføje alt på én gang. Lad den udsmykning udvikle sig gennem årene gennem serendipity. At opdage skatte for din sø hus vil ske naturligvis som du nyde aktiviteter og udforske området.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com