Hvordan man kan dekorere en søjle Candle

November 27

Hvordan man kan dekorere en søjle Candle

Bloklys er tykke, runde og kommer i flere højder. Dekorative stearinlys kan være dyrt, så forbedre almindelig, billig votives ved hjælp af simple Crafte ting. Hvis du planlægger at brænde stearinlys, placere dekorationer på bunden snarere end toppen. Dekoreret søjle stearinlys gøre ideelle gaver og kan tilpasses for at afspejle modtagernes interesser og Hobbyer.

Instruktioner

•Vælg en søjle stearinlys til at dekorere. Bloklys fås i et udvalg af dufte, farver og størrelser. Vælge en traditionel vokslys, eller en lavet med ren-brænding soja voks eller bivoks. Købe en lys med en farve, der koordinerer med værelse, part tema eller dekorative stil.

•Enhance stearinlys med en mosaik mønster ved hjælp af farverige glas frø perler. Skub en frø perle på en straight pin og skubbe pin hele vejen ind i lyset. Brug en bred vifte af forskellige farvede perler til at skabe geometriske mønstre og hvirvles mønstre.

•Glue pressede blomster og blade til søjle stearinlys. Tryk på små blomster og blade mellem siderne i en tung bog at lade dem tørre. Brug håndværk lim til at vedhæfte de blomster og blade til stearinlys. Dyp de indrettede stearinlys i smeltet paraffin at forsegle dekorationer på stearinlys.

•Decorate stearinlys bruger akryl håndværk maling. Afhængigt af den ønskede look, bruge blank eller mat maling. Oprette designs såsom hjerter, blomster og stjerner ved hjælp af stencils. Bruge glitter lim til en skinnende, festlig look.

•Tie dekorative bånd omkring søjle stearinlys. Bruge en velour bånd til et glamourøst look, eller et stykke på raffiabast for en land-inspireret stil. Vælg en rød og grøn bånd til at oprette en jul stearinlys eller en pastel minimalistisk bånd til en påske offerfund. Wrap bånd omkring stearinlys og binde en sløjfe på forsiden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com