Hvordan man kan dekorere en sort Sofa med turkis accenter

April 6

På sin egen værker sort sofa i en lang række værelse design, fra moderne formel til casual. Med dekorative accenter, kan du tilpasse din sort sofa for at binde det ind med farveskema i rummet det bruges i. Farve turkis popper mod en sort sofa, hvilket gør en fed og iøjnefaldende erklæring for dit værelse. Om rummet er dekoreret i strand-stil eller med moderne indretning, vil tilføje turkisfarvet accenter binde sofaen i indretningen af rummet.

Instruktioner

•Arrange turkis smide puder i sofaen. Vælg pyntepuder, at arbejde med temaet for rummet. I en formel, moderne værelse, skal du vælge pyntepuder, der er dækket af satin eller fløjl turkis materiale, eller en kombination af to. For en strand børstet inspireret værelse, Vælg smide puder lavet af bomuld eller puder at funktionen turkis strand tema mønstre, såsom turkis skaller. Arrangere puder i én eller begge af hjørnerne af i sofaen eller placere dem i en linje tværs over toppen af sofaen.

•Display en turkis tæppe på sofaen. Som med puder, vælge et tæppe, der arbejder med design af rummet. For eksempel, i et moderne værelse, vælge en satin eller chenille tæppe og en strand tema værelse, Vælg et vævet eller bomuld tæppe. Bedste beskub drapere tæppet i sofaen, enten på tværs af ryggen, på armen eller i et af hjørnerne. En anden mulighed er at folde tæppet i halv og hænge det over bagsiden af i sofaen eller fold det i tredjedele og hænge det over en af armene på sofaen.

•Tilføj turkis accenter omkring sofaen. Vise billeder rundt sofaen, at funktionen farve turkis; turkis geometriske prints eller splatter malerier eller billeder af turkisblåt hav. Hænge et billede over sofaen og placere billeder på tabeller ved siden af sofaen. Indstille dekorative vaser på side tabeller ved siden af sofaen. Placer turkis lampeskærme på lamper ved siden af sofaen. Fastsat et arrangement af turkis stearinlys på en bakke og placere den på et sofabord foran sofaen. Fyld en klar glasskål med turkis kugler eller havet glas og sæt den på sofabordet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com