Hvordan man kan dekorere en spansk Bungalow

November 12

Hvordan man kan dekorere en spansk Bungalow

Skabe en stemning af komfort og varme med spansk-inspireret indretning. Farvestrålende accent stykker supplere jordfarver, inspireret af naturen. Rustikke møbler valg opretholde den indbydende appel, du ønsker at opnå i en middelhavs-stil hjem uden overvældende de ofte mindre rum i en bungalow. Flise gulv og levende vævede tæpper binde stykker sammen for at skabe en spansk bungalow du og dine venner kan nyde i år.

Instruktioner

•Paint på ydersiden af dit hjem i farver af himlen eller dessert. Accent med fed farvet skodderne og lyse døre og trim. Efterligne solbeskinnede uderum og vilde blomster med din maling valg.

•Paint interiør værelser i rig, jordet toner. De røde farver af ler og terra cotta, tilbyder bronze og orange solnedgange eller gule solopgange masser af inspiration til alle rum i dit hjem. Vælg lysere farver til rum med begrænset dagslys. Solen indgangsparti og veloplyste værelser kan håndtere dybere maling farver.

•Texture vægge som du male. Bland malingen med drywall mudder og anvende det på væggene med en maling rulle. Anvende en anden frakke med en murske til at give dine vægge et puds eller gips udseende. Anvende maling i half-moon bevægelser. Bruge svamp-maleri teknikker, hvis du foretrækker udseendet af tekstur men ønsker en flad-male væggen.

•Udskift tæppe med spansk flise gulve eller endda mursten. Mursten Gulvbelægning er lidt sværere at holde ren men accenter sunrooms pænt. Bære flise gulv i hele dit hjem.

•Incorporate smedejern jern og kobber armaturer og accenter ind i din spanske Bungalow indretning. Hænge en gammel wrought iron gate over en konsol kuriositet kabinet. Installere antik kobber sconces med en lille patina i spisestuen. En multi væbnede jern lysekrone fungerer godt i en foyer, der kan prale med højt til loftet.

•Kontrollér brug af store træ møbler. Forvandle gamle klædeskab til dit underholdningscenter. Pletten lysere eg end tabeller i mørkere nuancer og tilføje heavy metal hardware. Sætte en gammel parson's bænk i gangen. Bruge en antik stammen som et sofabord.

•Flank mission-stil sofa med to overstuffed læder skråstole eller spisestole i stuen. Tilføje et strejf af formalitet med en overpyntet kærlighed sæde. Bruge polstrede kaptajn stole, der har været ornately udskårne omkring hele tabellen i spisestuen.

•Accent værelser med rige gobeliner ophængt på væggene. Lægge smukt vævet serapes over arme af stole og sofaen. Placer flere vaser med friske blomster på bordene i hele din bungalow. Hænge tørrede blomster og grøntsager fra windows og over døråbninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com