Hvordan man kan dekorere en Sports tema soveværelse

April 14

Dekorere din lille all-star's soveværelse i en sports tema til at give næring til hans eller hendes interesse i sport og give ham eller hende en privat oase for sove, spille, afslappende og underholdende venner. Gøre rummet ligne et omklædningsrum, retten eller vilkår af beboers foretrukne sport. Introducere team mascots, farver eller symboler til værelse samt plads til beboer til at vise hans eller hendes egen trofæer og prisuddelinger.

Instruktioner

•Paint værelse i farver, koordinere med sport. For eksempel male væggene en lys himmelblå farve at føle sig som udendørs. Hvis du vil hellere male vælge væggene i en blødere, mere neutral farve en mørkere blå, beige eller grøn.

•Sæt store life-sized kalkmalerier på en stor, åben væg til at skildre en one-on-one basketball spil, soccer player, hockey spiller, eller kande og dej. En anden mulighed er at male kalkmalerier som en netto fodbold, basketball domstol eller baseball diamant på den ene væg. Gøre din egen kalkmalerier med byggeri papir, hvis du ikke ønsker at male direkte på væggen. Gøre en resultattavle med din all-star-navnet på det eller bruge træ bogstaver stave ud hans eller hendes navn og dekorere breve med bolde.

•Situate møbler, placere locker-stil møbler rundt i sengen, hvis muligt. Male billige eller brugte hylder til at ligne garderobeskabe, forlader de øverste hylder åbne for at få vist billeder, trofæer og priser af i soveværelset beboer.

•Kontrollér seng med en dyne, skildrer sportsudstyr, der går med værelse som fodbolde, baseballs, basketbolde, fodbolde eller hockeyudstyr. Hvis du dedikere hver væg til en anderledes sport, brug en dyne eller quilt, der viser bolde fra flere sportsgrene.

•En komplet rum ved hjælp af sports-tema tilbehør. Lamper med bolde fra flere sportsgrene eller nogen bestemt bolden ville se montering på natbord eller dresser. Brug bolden-formede knopper på dressers. En stol i form af en bold, der adskiller i en stol og skammel ville tilføje et ekstra sæde til venner eller lounging. Tilføje et tæppe i form af en bold, stadium eller domstol. Hænge tøj hæmmer formet som en basketball hoop med en tilsluttet net til at fange beskidt tøj. Top det alle off med runde fyldte puder, der efterligner sportsudstyr og bolde.

Tips & advarsler

  • Bruge et bestemt hold eller team logo, hvis rummets beboer har en favorit.
  • Forsøge at koncentrere sportstemaet til noget mere konkret, så alt synligt bånd sammen og ikke overvælde sanserne.
  • For et ældre barn, der aktivt spiller sport, prøv at tage en række billeder i høj opløsning af dem udfører. Har disse billeder blæst op til kæmpe plakater, der kan hænges på deres værelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com