Hvordan man kan dekorere en stål-Top Buffet bord

October 21

Uanset om det er simpelthen for dekorative brug eller serverer små plader buffet-stil, en buffet tabel kan være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem eller lejlighed rum. Ifølge webstedet eBuffet buffet tabeller er fantastisk accent stykker og kan bruges til at tjene små plader af fødevarer (såsom desserter eller forretter) eller drikkevarer (Se Reference 1). De er generelt lang, robust, og omkring halvdelen af bredden af en almindelig tabel. Stål-top buffet borde arbejde godt for at holde overfladen beskyttet og også give tabellen et mere moderne og undertiden elegant look.

Instruktioner

•Vælg enkle dekorationer. Da en stål-top tabel præsenterer en vis grad af modernitet, simple, vil smarte dekorationer fungere godt for at forstærke stilen af tabellen. Vælg en eller to levende farver såsom dyb rød, lys gul eller en rig lilla for at indarbejde design for at holde det spændende, og derefter holde sig til neutrale farver til at udfylde resten af rummet. Også, den lille bredden af tabellen kan være skuffende, når de beslutter, hvad der kan passe på toppen; Vær omhyggelig med ikke at crowd bordpladen med for mange mindre elementer eller skåle.

•Decorate til hverdagsbrug. Da du ikke altid skal bruge tabellen buffet for at servere mad, bør du have et par punkter at fylde pladsen på bordpladen, der er elegant, men let aftageligt. For eksempel sætte ud en nice stearinlys, sat på hver side af en stor frugtskål. Holde en lighter i en af de små skuffer for nem adgang til, når du har simpel middage derhjemme, der ikke kræver, at du kan bruge tabellen buffet til serverer mad. Nogle andre simple elementer, kan du overveje at arrangere på bordpladen omfatter friske blomster i en moderne stil vase, stående dekorative Kina, vin eller champagne glas, en elegant drink mixer sæt eller en Vinreol.

•Accentuate og beskytte stål toppen. Når du bruger tabellen til at servere mad, undgå at bruge en dug hvis det er muligt. Stål øverst er at blive vist ud, ikke skjulte. En af de største fordele ved stål toppen er, at overfladen ikke farves den måde træ kan være; eventuel fugt kan tørres væk nemt da det ikke vil blive absorberet af stål materiale. Dog kan du overveje at anvende følte puder til bunden af nogle retter, da stål er modtagelige for ridser (du kunne også bruge klud grydelapper).

•Contrast stål toppen. Undgå placering af varer fremstillet af stål på bordpladen. Hvis serverer mad på bordet, brug retter og skåle, glas, neutrale farver (eller træ i samme nuance som bunden af tabellen) eller i accent farver du har valgt. Når udsmykning tabellen til hverdagsbrug, undgå stål-farvede rammer, bakker, lysestager, mixer sæt og vaser. At tage din farve ideer fra bunden af tabellen snarere end stål toppen vil sikre, at varerne skiller sig ud.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com