Hvordan man kan dekorere en stor børnehave væg

March 14

Hvordan man kan dekorere en stor børnehave væg

Når du beslutter dig på et tema for din nye baby børnehave, det er tid til at starte udsmykning. Udfordringen kommer når du står over for en stor mur i børnehaven og ønsker en måde at bryde det. I stedet for som dækker en stor væg med grundlæggende, solid farve maling, oprette et vægmaleri at bryde op monotoni af væggen. Den færdige vægmaleri ikke kun hjælper med at dekorere rummet, men farver, figurer og billeder hjælper med at stimulere en baby sind. Selv uden kunstneriske færdigheder, oprette din egen vægmaleri til at matche rummets tema.

Instruktioner

•Paint væg en grundfarve. Vælge en neutral farve som tan, hvid eller en pastel farver. Lad malingen tørre natten.

•Sketch en lille udgave af et vægmaleri på et stykke millimeterpapir. Angive på den tegning, hvor Vinduer og døre er. Brug skitsen som en guide for at male den fulde skala vægmaleri. Gøre design så simpel eller kompleks som du ønsker. Brug så meget som væggen plads som muligt.

•Kontrollér gitterlinjer på din væg med chalklines. Overføre hver gitter af din graf papir skitse på væggen. Hvis du ikke er komfortable frie hånd tegning billedet, bruge en stencil fra lokale håndværk butikken og stencil hvert gitter. For eksempel bruge en træ stencil, en sol stencil, blomst stencils og dyr stencils.

•Paint billeder på væggen med akryl maling. Start med de grundlæggende farver. Når basen farver tør, Tilføj detaljer. For eksempel male en tiger krop orange først. Derefter gå tilbage og male strimler, øjne, næse, mund og whiskers. Lad akryl maling tørre natten over.

•Moisten en svamp eller ren klud i vand. Klem den overskydende væske ud, således at svampen er fugtig men ikke drypper. Bruge svampen til at tørre væk eventuelle resterende kridt linjer.

Tips & advarsler

  • Hvis det ønskes, tilføje 3D accenter til maleriet. For eksempel, hvis du male en haven vægmaleri, vedhæfte silke blomsterhoveder på væggen med en korte pistol.
  • Et par vægmaleri idéer omfatter en have for en fe eller butterfly værelse eller en undersøiske scene for en ocean-værelse. Alternativt vælge en enkelt design, såsom paw prints på tværs af væggen for en hvalp værelse eller stjerner og måner for en sol måne og stjerner værelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com