Hvordan man kan dekorere en stor væg Over en pejs

November 23

Hvordan man kan dekorere en stor væg Over en pejs

En pejs er omdrejningspunktet for et værelse. De tilføje varme og er selv en sælgende element. Pejsen kan have været en af grundene til du vælger din lejlighed eller hjem. Hvis du har en stor TV på værelset, kan pejsen få tabt. Du kan dekorere den store mur over ildstedet opmærksomheden tilbage til hvor det skal være.

Instruktioner

Dekorere en pejs væggen

•Fortsæt din byggematerialer på væggen. Din pejs kan være lavet af sten eller granit. Fortsætte dette materiale ud på den store mur over ildstedet. Dette forhindrer væggen bliver hakket op. Det vil tilføje højden til din plads og fungere som et brændpunkt.

•Spruce op dit TV. Du ønsker måske en formel stue, mens din ægtefælle ønsker et behageligt sted at se TV. Du ønsker sikkert ikke TV til at være omdrejningspunktet for dit værelse. Mange bygherrer gøre kroge over pejs til at placere tv. broen over kløften mellem udsmykning og funktionalitet ved at gøre dine smukke TV. Opbygge en omfattende træramme omkring din fladskærm, så det ligner et kunstværk.

•Beware af spejle. Hænge et stort spejl kan synes ligesom det vil tage op den rigtige mængde plads på din pejs væggen. Afhængig af højden af pejsen kan mennesker ikke kunne se ind i spejlet. I ældre huse, er den store mur over ildstedet ofte overtaget helt af spejl. Placere træ trim omkring spejlet, så det ser mere moderne.

•Ansigt med et traditionelt udseende. Når du tænker på hvordan man kan dekorere væggen over ildstedet, tænke du sikkert på hængende illustrationer. Dette tilføjer et stænk af farve til væggen mens fremvisning af din personlige stil. Et stort maleri vil tilføje mere drama til din væg end et mindre stykke. Det vil også være i skala mod en ekspansiv åben plads. Hvis du bor i en lejlighed, kan du ikke lov til at hænge illustrationer. Lean dit maleri mod din mantel tilføje kunst i en leje.

•Tilføj i lagerplads. Dette vil gøre dit værelse, synes mere som en moderne den eller et bibliotek. Hvis du har en stor væg over ildstedet, derefter leje en entreprenør til at bygge hylder på tværs af området. Dette giver dig mulighed at fremvise dine bøger og små billedrammer.

•Brug væg behandlinger. Din pejs kan ikke have en mantel. Det kan få tabt i rummet. Gøre pejsen væggen fokus i rummet. Male denne mur er en anden farve – som rød eller lilla--at trække øjet til pejsen. Du kan dekorere væggen over pejsen af Tapetsering det. Dette føjer tekstur til værelse uden at være overvældende. Når du beslutter dig for at fjerne papiret, vil det være et mindre projekt end at skulle tage ned et helt rum af tapet.

•Layer dit tilbehør. Uanset hvad du placere på din kappe vil hjælpe med at dekorere væggen. Bruge forskellige højder af tilbehør. Placere stearinlys på store lys sticks eller piedestaler, så de ikke får tabt. Sætte som varer sammen, så de fortæller en historie.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com