Hvordan man kan dekorere en strand tema soveværelse

July 31

For en god nats søvn, give dit værelse en beach-inspireret indretning. Den bløde, subtile palet af sol, hav og himmel kan omdanne en virtuel paradise en kedelig værelse. Her er et par tips til at gøre den perfekte boudoir afslapning derhjemme.

Instruktioner

Hvordan man kan dekorere en strand tema soveværelse

•Start ved at male dit værelse i en eller to farver taget fra havet og stranden. Bløde nuancer af hvid, beige, turkis og blues vil give dit værelse en afslappet, luftig følelse.

• Giv din mørke møbler et lift af hvidvaskning, og du kan selv ønsker at erstatte nogle mindre stykker af møbler med bambus eller vidjer. Du kunne også ru off kanter af hvidkalkede møbler med et fint sandpapir, giver stykket en "Hav-forvitret" look.

•Tilføj et stænk af farve til dine gardiner, sengetøj og puder. For sengetøj, Vælg bløde, smøragtig stof som satin ark eller egyptisk bomuld i blege nuancer af blå, hav-skum grøn eller endda lavendel. Drama, komplet sengetøj med en narresut i splashier farver som mandarin, lilla, lemony gule og lyserøde, som dem af tropiske blomster. Kast på nogle nogle store smide puder og shams i disse samme nuancer og hænge lys og luftig lutter gardiner fra naturlige bambus stænger. En anden effekt, hænge en kombination af farver af lutter paneler i beige, hvid, koral eller lavendel.

Hæng myggenet i loftet over sengen til en romantisk, forblæste ser. Pryde dit netting med muslingeskaller. Myggenet kommer i både runde og firkantede stilarter og fuldføre den tropiske udseende.

•Adorn dine vægge med passende kunst arbejde. Forstørre og ramme nogle af dine foretrukne strand fotos eller købe beach illustrationer. Igen, overveje at bruge lys skov, bambus eller hvidkalkede rammer. Tilføje et par naturligt vævet kurve rundt i lokalet, nogle linned-duftende stearinlys i orkanen lamper, og du har en afslappende oase.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com