Hvordan man kan dekorere en stue i en Trailer

February 21

Hvordan man kan dekorere en stue i en Trailer

Trailere, også kendt som mobilhomes, har ofte små stuer, der kan nemt føle mørke og rodet. Stuen kan kun være 10 til 14 fod bred, som udgør en udfordring, når arrangere møbler og dekorative stykker. Traileren paneled vægge kan være mørk i farven, som påvirker, hvordan lys opholdsstue trailer kan synes. Når dekorere en trailer stuen, bør du være opmærksom på åbne op i rummet og arbejder med farve.

Instruktioner

•Paint vægge og loft i en lys farve med en blank finish. Male væggene gør rummet føler større af afspejler flere af det lys, der kommer ind i rummet.

•Purchase stejle gardinerne for vinduerne. Mange trailere, især single-wide trailere, har windows på to sider af stuen, eller endda tre sider, hvis det ligger på en af enderne. Drage fordel af lyset ved at forlade blinds åbne og installere lutter gardiner for privatlivets fred. Gardiner bør være en lys farve, der svarer til det ønskede farveskema.

Hæng et stort spejl på en tom væg. Spejle oprette udseendet af mere plads og hjælpe reflekterer lyset. Når hængende tunge genstande som spejle i en trailer, være sikker på at finde en stud i væggen eller anbringer spejl i flere steder at distribuere sin vægt.

•Installer trim langs toppen af væggene til at tilføje arkitektoniske detaljer til dit trailer stue. Strimler af mørkt træ arbejde godt, men du kan også vælge at male trim i en fremhævelsesfarve, hvis det ønskes.

•Vælg sofaer og stole betrukket med solide farver, fordi udskrifter kan gøre en trailer stuen føler for travlt og små. Reoler, sofaborde og ende tabeller med en åben føler i stedet for en tung føler også give en illusion af mere plads.

•Arrange møbler med strømmen af trafik i tankerne. Hvis stuen er beliggende i centrum af traileren, vil folk gå gennem det at komme fra den ene ende af traileren til den anden. Prøv at lade en gangbro, som ikke går lige igennem midten af samtale gruppering af møblerne.

•Purchase et stort tæppe i midten af stuen. Ikke blot gør tæppet skjule den mest sandsynlige grimme tæppe, der kom pre-installeret i trailer, men det giver dig også mulighed for at medbringe farve og elegance ind i stuen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com