Hvordan man kan dekorere en stue med salvie grøn sofaer

January 2

Hvordan man kan dekorere en stue med salvie grøn sofaer

Sage sofaer kan føle forældede eller svære at rumme i en indretning. Men de arbejder godt i flere designideer, der skaber rum, hvor der er friske og naturlige eller varme og hyggelige. Du kan endda bruge sofaer i et rum med en antik tema. Overveje stilen af sofaen før planlægningen dit værelse indretning. Sofaer med en antik look kan være velegnet til et værelse med en ældre stil, mens moderne sofaer vil arbejde med et helt andet udseende.

Instruktioner

•Opret en klassisk look i din stue med vægge, der er malet en off-white, såsom creme eller beige, antikke møbler og simple mønstrede pyntepuder. Brug træ møbler i en antikke træ med guld trim og et stort spejl med antikke guld ramme. Dette look er frisk, mens betaler hyldest til en tidligere æra.

•Fastsætte et værelse, der har en frisk, forårsagtige fornemmelse at det af forstærker salvie grøn med pink. Brug både blød og fed pinks i accent puder og endda en slipcover lænestol. Male væggene og trim hvid og bruge hvide møbler, som reoler, så de ikke aflede opmærksomheden fra det friske look. Brug sort og mørke farver i moderation lige til jorden rummet. For eksempel, vælge en sort ende tabel eller tilføje mørke centerpieces på skorstenen eller bordplader.

•Kontrollér værelse i et mørke, varme, hyggelige oase ved hjælp af mørke træmøbler og dybrøde maling på væggene. Vælg blød belysning og bruge cremer og beiges for rummets neutrale. Brug røde accenter på hylderne eller en rød centerpiece til at tilføje lidt mere farve boost til rummet. Sage grøn sofaer bliver kun cool farverne i værelset, hjælper holde rummet i balance, mens ikke forklejne den rige, varme overordnede føler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com