Hvordan man kan dekorere en stuk Bungalow

November 29

Hvordan man kan dekorere en stuk Bungalow

Bungalow hus går tilbage til 1900-tallet og er en arkitektonisk stil optaget af lys, luft og en indarbejdelse med det omgivende miljø. Fælles funktioner omfatter et lavt tag med brede udhæng og en store front veranda, der ofte åbnes til stuen. En stuk bungalow vil blive køligt om sommeren og af stuk vil blande problemfrit i det naturlige miljø. Dekorere det bør gøre de karakteristiske små værelser på en bungalow synes større.

Instruktioner

Hæng et spejl med en indbygget hylde og kroge på væggen ved siden af hoveddøren. Dette vil give dig et sted at hænge din frakke og placere dine nøgler uden at optage værdifuld gulvplads.

•Anbring to matchende Brikse i dagligstuen overfor hinanden. Da Parlamentet normalt åbner til en stue, vil de to vandrette søjler i de modsatte sofaer skabe illusionen af en større plads. Placer en sofabord mellem dem.

•Installer træpaneler omkring stue, spisestue og badeværelse. Du kan bruge gulv til loft paneler eller bare beadboard. Dette vil give din stuk bungalow et mere traditionelle og naturlige udseende temmelig ubesværet.

•Paint udsat sektioner af væg lys chokolade, mynte grøn, himmelblå eller andre farver, der fremkalder karakter.

•Vælg en rundbordskonference omkring 42 inches i diameter til spisestuen. Dette vil ikke tage så meget plads, men stadig bliver plads til fire personer komfortabelt. Rundbordsdialogen holder den uformelle og afslappende stil iboende til bungalow.

•Whitewash væggene i køkkenet eller male dem en pastel skygge giver køkkenet et let og luftig følelse og øge følelsen af rummet. Da bungalow køkkener har masser af indbyggede funktioner og meget lidt plads, holde alle møbler ud af dette rum, gemme i et par af afføring.

Tips & advarsler

  • Holde gulve af din stuk bungalow bare at holde rummet følelse luftige og holde hus køligt om sommeren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com