Hvordan man kan dekorere en tabel for en Luau fest

March 11

Hvis du er udsmykning et parti plads for en luau tema bash, forbedre middagsbordet i overensstemmelse hermed. Bruge Hawaiian luau-inspireret indretning elementer, såsom friske, tropiske blomster, til at skabe en autentisk udseende. Fyld part rum med lyse, muntre farver for at skabe en festlig, festlige stemning. En luau indretning tema er passende for en række særlige lejligheder, såsom fødselsdag bashes, Memorial Day og fjerde juli partier, og endda brude og barnedåb.

Instruktioner

•Dæk tabellen med en dug, byder på en tropisk ensfarvet lys turkis, pink, gul eller orange. Vælg en dug, vise stor tropisk blomst mønstre som en anden mulighed.

Hæng en luau-inspirerede faux græs nederdel rundt om bordet. Vælge en grøn plast græs eller rafia græs nederdel afhængigt af dine præferencer.

•Sæt en bambus tiki tabel fakkel i hver ende af tabellen for at skabe en autentisk udseende og indgyde rummet med en lysende atmosfære.

•Opret en frisk centerpiece med tropiske frugter og blomster. Skær toppen af en ananas og hule det ud med en skarp kniv; Brug frugt i en salat eller på spyd. Placer en vase inde ananas og fylde den med vand. Indsæt en vibrantly hued buket af fugle af paradis, orkideer og rød ingefær blomster i vase.

•Fastsætte luau-inspirerede kuverter. Sæt hvide plader på toppen af bambus opladere. Roll sølvtøj i farvestrålende klud servietter og pak dem med ananas-inspirerede ringe. Sted en knop vase fyldt med en enkelt hibiscus stilk ved siden af hver gæst sted indstilling; festdeltagere kan tage hjem som favoriserer vaser.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com