Hvordan man kan dekorere en tabel med slik

May 1

Hvordan man kan dekorere en tabel med slik

Uanset om du planlægger en ferie fest, en slik-tema fest eller bare på udkig efter en kreativ måde at forsøde din spisestue indretning, tilbyder slik en sjov og lækker måde at dekorere en tabel. Når du nøje overveje din tema og arbejde hårdt at designe smukke slik dekorationer, vil du imponere dine gæster med den passion, som du lægger ind i din indretning, tilbyder op en interessant samtale starteren og vise din kreative side.

Instruktioner

•Indstil temaet for din dekorationer. Tænke over din yndlings slik, din fest eller den ferie, som du designer for farve. For eksempel overveje en pebermynte-tema tabel til en julefrokost. Udsmykning med kun pink-farvede slik kan være perfekt til dit barns fødselsdagsfest, hvis hun elsker farven pink.

•Fastsætte en centerpiece brug slik af dit valg. Værtinde med Mostest blog foreslår at bruge rød Hots i stedet for vand til at fylde en vase, fyldt med roser. Du kan også fylde klart krukker med slik, som du er især glad for. Stak slik Stokke langs omkredsen af en eksisterende skål til at gøre en centerpiece perfekt til en julefrokost.

•Line dit bord med en slik trim. Martha Stewart hjemmeside antyder, skære elastisk slik halskæder oprette lange kæder af slik halskæder til at trimme dit bord med. Du kan også lime små slik, som Skittles, M & Ms eller røde Hots til siderne af dugen til at give den nogle ekstra dekoration.

•Opret en slik buffet. Fylde forskellige krukker, æsker og plader med alle forskellige slags slik, der passer til dit tema. Brug bånd til at tilføje lidt ekstra dekoration plader fuld af slik. Placere tabellen slik buffet nær dit spisebord til at tilføje lidt mere af slik tema til din fest.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com