Hvordan man kan dekorere en tabel med tyl & perler

July 20

Hvordan man kan dekorere en tabel med tyl & perler

Når du vært for en begivenhed med en finurlig men elegant tema, bidrager udsmykning tabeller til stemningen. Parring lutter tyl med perler kan skabe en stilfuld og sofistikeret look, om tabellerne er til et bryllupsreception eller en vinter formelle dans. Kombinere tyl og perler med andre dekorationer, eller bruge dem alle af sig selv.

Instruktioner

•Drape en længde af tyl i en flosset mode rundt om et bord. Måle omkredsen af bordet og dobbelt dette tal til at bestemme hvor meget tyl du skal bruge. Sikre ene ende af tyl i et hjørne, ved hjælp af tommelfinger stifter, og drapere det rundt om bordet, at lade tyl fall og bringe den tilbage igen. Sikre toppen af hver kammusling med tommelfinger stifter. Væve tråde af perler og uden tyl.

•Sæt et eller to lag af tyl på tværs af midten af bordet. Lægge et spejl på toppen, og placerer enten stearinlys eller en vase med blomster på spejlet. Arrangere dele af perler på og omkring spejlet.

•Tie en bue rundt en klart glas vase, som du har udfylde med perler. Skære en længde af tulle, der er omkring 8 inches bred til at give den bue volumen og mindst 24 inches bredere end omkredsen af vasen. Binde stævnen og skær enderne den længde, som du ønsker.

•Opret en brugerdefineret bordløber ved at skære to længder af tyl i farver, der supplerer din indretning. Skåret i længder, så de hænger ud i enderne af tabellen. I hver ende, binde de to længder sammen med en satin sløjfe. Lim perler langs kanterne af løberen.

•Kontrollér tyl og perle sted måtter. For hvert sted mat, skære tre eller fire lag med tyl til størrelse. Læg dem på et arbejdsoverflade, og stable dem oven på hinanden. Ved hjælp af en lim valse, sikre lagene sammen. Lad limen tør, og lim perler omkring kanterne af sted måtter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com