Hvordan man kan dekorere en tabel til et middagsselskab med en fyrrerne tema

April 27

1940 var alt om Hollywood glamour ser, anden verdenskrig og swingmusik af Big Bands. Alle disse egner sig til kreativ middagen party indretning. Pynt med en ' 40 tema eller kombinere dem for at give din fest indretning flair og fantasi.

Instruktioner

•Opret en centerpiece. For Hollywood-tema, placere en fjer boa ned i midten af tabellen og tilføje en hvid hat og perler i midten. For et Big Band-æra tema, udfylde en oversize brandy snifter med rosenblade og støvregn strenge perler omkring det, mindes Glenn Miller's hit sang "Perlerække." Eller bruge en faktiske musikinstrument som en centerpiece med blomster placeret i åbningen og perler svirrede rundt om den.

•Vælg koordinerende part favoriserer for at lægge ved hver kuvert, såsom champagne glas i Art Deco-stil eller miniature champagne snifters fyldt med møntanstalter. Legetøj musikinstrumenter er klog part favoriserer eller sted-kortholdere. Bruge reproduktioner af anden verdenskrig fly eller biler fra 40 ' ernesom part favoriserer at følge en krig eller vintage bil tema.

•Indstil tabellen med din bedste guld-kantede Kina, Art Deco-stil krystal og fine, enkle hvide sengetøj med ingen mønster.

Tips & advarsler

  • En anden 40 ' erne indretning idé er at vælge en berømt film fra æra, som "Casablanca," "Yankee Doodle Dandy" eller "Mrs Miniver," og dekorere med ideer inspireret af filmen. Bruge filmplakater og gamle filmstjerne fotos som dækkeservietter, og endda projekt filmen på en væg. Og klæde del: mørke læbestift, skulderpuder, updos og chignons udstråler en 40 ' erne look.
  • Dinglende dekorationer skal placeres strategisk, så de ikke ramte gæsterne i hovedet eller blokere deres synspunkter på bordet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com