Hvordan man kan dekorere en teenage drengs værelse med en fodbold tema

January 30

Hvordan man kan dekorere en teenage drengs værelse med en fodbold tema

Som din teenager beriger og udvikler sine egne interesser, er det tid til at forlade rum i drengeårene bag. Hvis han er en stjerne fodboldspiller eller en stor fan af spillet, dekorere hans soveværelse i en fodbold tema. Inddrage ham i planlægningsprocessen at give ham en følelse af ejerskab i rummet. Lad fodbold elementer i rummet afspejler hans personlighed.

Instruktioner

•Paint rummets vægge. Vælge noget underspillede og neutral, såsom beige eller off-white, hvis du planlægger at gøre det dekorative tilbehør en stor fokus i rummet. Male væggene lysere farver for at gøre en fed redegørelse. For eksempel male fire vægge skiftevis i hans favorit hold farver. Tilføje en fodbold vægmaleri til en væg til et kunstnerisk præg.

•Vælg møbler for den teen værelse, valg af elementer der passer med sin livsstil. Vælge et sæt, der matcher, som skuffer, en seng og skrivebord, for kontinuitet i fodbold-tema rum. Rustfrit stål eller mørkt træ er både klassisk udseende, der arbejder med enhver form for tema drengens værelse. Indarbejde subtile anstrøg af fodbold tema, såsom gravering en fodbold bolden eller trøje nummer på en stol eller hovedgærde. Give et komfortabelt opholdsområde ved at placere en fodbold bolden sækkestol på gulvet. Bruge lys dækker og lampeskærme i form af fodbolde.

•Tilføj accenter på gulvet. Sted en område tæppe i form af en fodbold nær foden af sengen eller i midten af rummet. Male en fodbold-relateret element direkte på gulvet hvis lavet af træ, som et logo af en favorit pro team, nummeret på den teen jersey eller en fodbold.

•Vælg fodbold tilbehør til at vise hele teen-drengens værelse. Line en væg hylde med fodbold trofæer, team memorabilia eller en samling af fodbolde. Stick miniature fodbolde på enderne af gardinstænger. Ramme en autografer jersey af Teenagers foretrukne afspiller og hænge det på væggen.

•Pick sengetøj og gardiner, der passer med rummets indretning. Bruge team farver i stedet for fodbold udskrifter, der fastsætter en mere nuanceret tone for den teen værelse. Stick med farver, der matcher i hele lokalet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com