Hvordan man kan dekorere en Teenage pige soveværelse ud af Normal husholdningsartikler

November 23

Hvordan man kan dekorere en Teenage pige soveværelse ud af Normal husholdningsartikler

Når en pige hits sin teenagere, har hun nogle klare ideer om, hvem hun er og hvad hun kan lide. En forælder kan se dette i den måde, hendes datter kjoler og pryder sit værelse. Hvis du er forælder til en teenager, der ønsker at gentage hendes værelse, og dit budget er begrænset, opmuntre hende til at kigge rundt i huset for varer, der kan bruges i hendes værelse. Endnu bedre, hold op med hende. Det er sandsynligt, at to af jer vil have dobbelt så mange gode ideer, og du både vil have det sjovt som du fuldføre dit projekt.

Instruktioner

•Dig gennem linned skuffen for en gammel bordløber at pynte en malet kommode. Det er bedre, hvis det er en smule falmet; det vil passe din datters casual stil.

•Decorate konservering krukker med gamle bånd fra boksen syning og bruge dem til at holde emner som blyanter, vatkugler, bomuld svaberprøver, papir clips og andre fornødenheder.

•Kontrollér en bøjle for hendes øreringe. Spraymaling en kvist med nogle hvide maling, og derefter vedhæfte knapper til det med tynd ledning fra fars garage. Gøre en bøjle til dette af løkker wire omkring pind i hver ende. Tillægge væggen ørering bøjle. Hun kan hænge sin øreringe fra knaphuller.

•Drej en gammel plante stå i et sengebord. Har din datter, tilføje et lag maling, hvis det er begyndt at kigge lidt slå op. Det er lille nok til at ikke være påtrængende og stor nok til at holde en telefon eller den seneste paperback roman hun læser.

•Opret en skildring indramme fra klemmer og en gammel vinduesrammen. Lad glasset i rammen. Lim klemmer til ydersiden af rammen, og skrue billede kroge til toppen af rammen. Loop nogle køkken ledning gennem billede kroge. Vedhæfte billeder til ydersiden af rammen, ved hjælp af klemmer. Fylde ruderne med billeder. Hænge ramme over hendes seng eller skrivebord.

•Recycle nogle gamle træ mælk kasser. Stak dem, således at de kan tjene som reoler.

•Kontrollér Dekorative opbevaringskasser. Få nogle gamle skotøjsæsker og dække dem med en frakke af maling; Prøv nogle shabby chic farver som lys pink eller mint grøn. Gøre det muligt malingen til at tørre. Decoupage bokse til slut udseendet. Bruge billeder fra gamle blade.

•Glue knapper, pailletter, dekorative perler og andre elementer taget fra boksen syning på gamle billedrammer. Indsæt familie fotos eller andre illustrationer i rammen og hænge det overalt i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com