Hvordan man kan dekorere en Teenager soveværelse i Neon farver

November 27

Hvordan man kan dekorere en Teenager soveværelse i Neon farver

Som børn Angiv teenage årene, bliver selvudfoldelse og personlige rum to vigtige spørgsmål. Din teenager smag kan synes lidt fed for dig, men du kan stadig optage dem i et smukt indrettede soveværelse, der behager jer begge. En neon kolorere palette kan danne grundlag for en levende, spændende rum. Mens arbejder med sådanne dristige farver kan virke skræmmende, bygge indretning omkring den kolorere plan at skabe en harmonisk stil.

Instruktioner

•Brainstorm med din teenager træffe beslutning om de farver, du vil medtage i rummet design og tage noter. En enkelt lys skygge som turkis kan gøre en fed redegørelse. Kombinere kontrasterende farver som gul og lilla for et federe look, eller bruge funky farver som orange og grøn.

• Indsamle nogle maling chips og stof farveprøver med dine neon farver og vælge en neutral farve til at gå med bold. Indarbejde en neutral vil hjælpe med at forhindre de dristige farver fra at tage og gøre værelse ligner et barns fest spillested. Hold den neutrale farver mod neon til at hjælpe dig med at afgøre, hvilke du bedst kan lide. Hvid kan give en sprød, ren balance til neon farver, sort kan tilføje drama og dybde, mens tans eller gråtoner kan låne lidt af raffinement på paletten.

•Flyt alt ud af værelset og male væggene. Hvis du ønsker rummet livlige, overveje at male væggene en neon farve, eller ved hjælp af et mønster af neon farver på en enkelt funktion mur, sådan neon striber eller prikker. Hvis du vil rummet tamer, skal du bruge en neutral farve på væggene.

•Paint sjov neon accenter rundt i lokalet. For eksempel, hvis din væg er hvid eller neon grøn, maling hængende hylder neon pink, eller male bagvæggen af din reol bag hylderne med orange og gul lodrette striber. Hvis du har neon aqua vægge, male trim og døre chokolade brun eller maling en tan vandret stribe rundt i lokalet.

•Purchase møbler i neutrale farver eller materialer. Dette vil hjælpe tone ned dristighed af rummet og også gør det muligt at fortsætte med at bruge møblerne, hvis din teenager til sidst bliver træt af neon farver. Hvid eller sort laminerede møbler er klassisk og vil arbejde godt ikke kun i en neon værelse, men uanset fremtidige indretning din teenager måske ønsker. Træ er en stor neutralt materiale, der ikke forringer rummet, eller du kan gøre rummet lidt mere moderniseret med industri-stil soveværelse møbler lavet af stål eller aluminium.

•Vælg sengetøj med en blanding af teksturer og udskrifter, som indeholder både neutrale og neon farver, og indarbejde et par mere accent farver i dit sengetøj. Dette vil hjælpe med at binde rummets farveskemaet sammen. Hvis dit værelse er neon pink og hvid, skal du bruge en hvid dyne med neon pink og gul plaid ark, et par neon grøn og sort pyntepuder og en zebra-print seng nederdel.

Hæng vindue behandlinger og vælg illustrationer og tilbehør, at indarbejde nogle af dine ekstra accent farver og prints. Hver markeringsfarve bør anvendes mindst tre separate steder rundt i rummet, selv om kun en splash, at gøre det ser forsætlig og koordinere farveskema. Nogle gode måder at indarbejde markeringsfarver er med en lampe base, væg ramme, skrivebord organizer sæt eller din teenagers egen personlige kunstværk.

•Tilvejebringelse din teenager med en stikkontakt til udtryk. Male en stor opslagstavle med en neon-farvet stel og neutral cork baggrund, således at din teenager kan pin up billeder, plakater og illustrationer eller sætte op en sort tør-slette bord med neon markører for personlige noter og doodles.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com