Hvordan man kan dekorere en Teenager soveværelse

December 14

Hvordan man kan dekorere en Teenager soveværelse

En teenager soveværelse er af allerstørste betydning for ham. Det er et sted for hende at være alene eller med venner, til at studere, spille eller bare "hænge". Ikke gøre din teenager lider i et værelse, der er rodet, nøgne eller endda stadig indrettede barnligt. I stedet hjælpe med overgangen fra barn til voksen køre lidt glattere ved at dekorere din teen soveværelse på en sådan måde, at han rent faktisk ønsker at give dig et knus. Måske vil han selv "hænge ud" med dig i stedet for sine venner.

Instruktioner

•Spørg din teenager hvilken slags indretning han ønsker. Selv om han eller hun kun mutters "ja" og "nej" tilbage til dig, får i det mindste du nogle ideer om, hvad din teenager ønsker i rummet. Det er vigtigt at få din teenager input, så rummet føles så godt som hans eller hendes egen fristed.

•Opret en arbejdsplads. Omfatte et skrivebord med en komfortabel stol til din teenager til at bruge, mens du studerer. Stock skrivebord med at studere værktøjer som gule sedler, fremhæve kuglepenne og papir. I nærheden af bordet, der er afsat plads til bøger og din teenager taske eller rygsæk. Dette kunne være en cool brystet eller foot locker.

•Opret en sjov plads. Hvis din teenager kan lide at læse, kan du prøve en sækkestol, læselys og bogreoler. Hvis han kan lide at spille videospil, ville en væg-monteret TV være en ekstravagant og sjov overraskelse.

•Opret en tom plads. Dette kan være en nøgne væg, en stor opslagstavle eller andre lignende rum. Denne plads vil give din teenager til at gøre nogle af udsmykning af sig selv.

•Vælg neutrale farver. Mens din teenager kan elsker hot pink og neon grøn, kan hun ikke elsker det så meget, når hun har levet med det i seks uger. Male væggene og vælg sengetøj i neutrale farver, og lad accent stykker--som neon pink pyntepuder og en grøn lava lampe--lysne op sted. Disse ting kan let ændres når din teen smager ændring.

•Splurge på kvalitet. Købe ting, som dit barn kan tage med ham til college, som en dyne eller en bærbar computer. Når du vælger møbler, Vælg stykker, dit barn vil måske i hendes hjem som en voksen, eller som du selv kan bruge i et gæsteværelse senere.

Tips & advarsler

  • Prøv at skabe et rum, som din teenager vil elske, men der kan tjene dobbelt told som en gæst eller hobby værelse i blot et par korte år.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com