Hvordan man kan dekorere en Thomas Tank Engine soveværelse

November 22

Dekorere dit barns soveværelse med en Thomas Tank Engine temaet, hvis han er forelsket med det tegn eller tog i almindelighed. At skabe en neutral soveværelse med et par tema tilbehør vil tillade dig at nemt opdatere rummet, når hans præferencer ændrer, men samtidig give plads til hans tog-elskende fantasien køre vilde nu. Omfatter dit barns yndlings ting om Thomas den Tank Engine og brug tema elementer han allerede har til accent rummet.

Instruktioner

•Paint væggene en lys blå-grå, rød eller hvid. Bruge den ene væg til at oprette et vægmaleri, hvis du ønsker. Oprette en udendørs scene med en blå himmel, oppustede hvide skyer og jernbanespor til Thomas den Tank Engine til at køre. Male tegnet toget på spor og tilføje træer, blomster eller bygninger at give en baggrund. En kommerciel Thomas Tank Engine stick-on vægmaleri er også tilgængelige. Alternativt kan du hænge en kant med jernbanespor eller en Thomas Tank Engine temaet rundt i lokalet.

•Furnish værelse med et par tema stykker, som en Thomas-tema bogreol eller bord og stol sæt eller en tog-formet toy box. Opdatere kommode med Thomas og venner knopper.

•Etablere Thomas tema med tekstiler, selv hvis du holder resten af rummet neutral. Rød, blå eller tema gardiner, ark og en narresut vil størkne temaet. Bruge en play tæppe med en Thomas billede eller jernbanen spor hvor dit barn kan lege med sit legetøj. Tilføje et par Thomas og venner nyhed smide puder på sengen.

Hæng indrammet plakater eller billederne af Thomas den Tank Engine på væggene, hvis du har valgt ikke at male eller bruge et vægmaleri. Jernbanen krydser tegn, tema skræl og stick mærkater eller en Thomas vækstkurve kan også dekorere væggene.

•Accessorize værelse med billeder af Thomas. Bruge en Thomas lampe, bank, lyskontakt plade, servietboks, knagerække eller personlig tegn med dit barns navn. Ure og nightlights er andre muligheder. Vise hans Thomas legetøj på en hylde, hvor de er let tilgængelige og tilføje til indretning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com