Hvordan man kan dekorere en to etagers familieværelse

August 24

To-etagers familieværelser---værelser med katedral lofter, som er så højt som anden gulv lofter---er blevet ret almindelige i de seneste år. Mens de ekspansive værelser er typisk imponerende, de skaber udsmykning udfordringer, såsom hvad de skal gøre med 16 fods windows eller 20 (- plus) foden vægge. Familie værelser med højt til loftet også echo og skabe akustiske problemer, der kan løses med et par kreative dekorative elementer.

Instruktioner

•Paint vægge, især de højere mure, i en varm farve til at fremhæve pladsen samtidig gøre det føle sig mere velkommen. Tan eller brune nuancer er varm og neutral, så de fungerer med næsten enhver indretning. Holde trim og døre hvid at tilføje kontrast.

•Sæt din møbler på en måde, der virker for rummet. For eksempel oprette en samtale område ved at placere to sofaer overfor fra hinanden eller i en "L" form, så begge kan se TV, hvis der er én i dette værelse.

Hæng gardiner eller forhæng, der dækker ekspansiv vinduer, som vil hjælpe med at minimere ekkoer og tilføje varme til rummet. De fleste to etagers familieværelser omfatter en mur af Vinduer eller Vinduer, høj og lav windows. Bruge gardiner, der matcher farven, formalitet og stil af rummets indretning. For eksempel, kunne brun, rød og guld blomstermønstre accent en mere formel familie værelse med de samme toner og mønstre findes på møblerne. Simpel hardware ikke aflede opmærksomheden fra gardiner.

•Medtagelse et område tæppe, der deler farver eller design med gardiner og trækker hele rummet sammen. Tilføje et tæppe er ikke nødvendig, hvis rummet har væg til væg-gulvtæppe, selvom du kan inkludere en dekorativ tæppe, hvis du har lyst. Tæppet hjælper også absorbere lyden for at minimere akustiske problemer.

•Decorate væggene med spejle, sconces og illustrationer. De fleste to etagers familieværelserne har en masse tomme vægplads, der kan udnyttes til at vise nogle af dine yndlings ting, eller simpelt hen display elementer, der gør din familie værelse føle mere indbydende. Hvis der er tomme rum over Vinduer, hænge et stort dekorativt spejl. Store tomme vægge kan holde en samling eller arrangement af billeder eller kunst eller et stort stykke af kunst.

•Accessorize værelse med lygter, stearinlys, familiebilleder, planter, blomster arrangementer eller andre elementer, der supplerer den indretning.

Tips & advarsler

  • Udnytte de ekspansive vægge, men ikke overcrowd dem. Illustrationer eller billede ordninger bør være på skalaen med vægge og områder hvor de er placeret. Hvis billederne er for store, vil det se skæv. Billeder eller illustrationer vil gå tabt på en stor væg, hvis de er for lille.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com