Hvordan man kan dekorere en Top klædeskab med Quilts

December 10

Hvordan man kan dekorere en Top klædeskab med Quilts

Klædeskabe er meget alsidig og kan bruges til at opbevare tøj, sengetøj, underholdning udstyr, spil eller noget andet du vil skjule. Men du kan også bruge din garderobe ikke at skjule, men at vise en samling som en integreret del af din indretning. Quilts har en varm og trøstende, landet føler og fylde et rum med karakter. Gøre en vidunderlig, gammeldags omdrejningspunkt for dit værelse ved at vise din quilt samling i din garderobe.

Instruktioner

•Find gamle quilts på secondhand butikker, loppemarkeder eller garage salg. Har dyner professionelt tør renset fordi de er ofte meget delikat. Hvis de er meget skrøbelige, antikke tæpper, er det bedst at suge dem i en balje med koldt vand og forsigtigt agitere og derefter tørre håndklæder.

•Klap quilts til at passe på din garderobe hylder. Hvis en gammel dyne har en beskadiget eller revet området, fold det for at skjule tåre.

•Stack quilts inde i din garderobe, lægge dem oven på hinanden uden at trykke på den nederste quilt flade. Afhængigt af bredden af din garderobe, kan du gøre to eller tre stakke pr. hylde.

Hæng to af dine foretrukne dyner over toppen af åben garderobe dør. Forskyde dyner, så den ene på nederst hænger lavere end den ene på toppen.

•Indstil en stor kurv på toppen af din garderobe til at fuldføre dit land look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com