Hvordan man kan dekorere en toscanske køkken

November 4

I en toscanske-inspireret hjem er køkkenet måske rum hos de fleste mulighed for at fremvise flair af Toscana. Smag af Toscana er stærkt portrætteret gennem homestyle land italiensk madlavning, ofte med opskrifter, der har været brugt i generationer. Den autentiske natur af madlavning, samt den stærke kultur, at det bringer med sig, er ofte en inspiration for folk, der søger for at give deres køkken et nyt look. Du kan give dit køkken, en komplet makeover med en autentisk toscanske føler ved at lære om hvilke farver og materialer til at bruge.

Instruktioner

•Vælg en interiør maling, der er enten en jordet tone eller en juvel tone. Fed reds, olivengrøn, rustne nuancer, blød lilla, lys brune og hvide inkarnere den toscanske stil, som trækker farve inspiration fra landskabet af den italienske region til at give en virkelig rustik stemning.

•Udskift dit køkken bord med en, der er fremstillet af massiv eg. Pryde bordet med eg stole. Eg vil spille en rolle i giver køkkenet den rustikke udseende af toscanske indretning. Mens skyggen af eg er ikke vigtigt, finish slidt og nødlidende.

•Installer en gryder og pander bøjle på loftet i dit køkken så at din køkkengrej kan hænge frit. Da hjem til madlavning er en stor del af toscanske kultur, vil at have dine gryder og pander så lettilgængelig fremme en produktiv madlavning miljø samt vise dine værktøjer af handelen.

•Display træ køkkenredskaber i stedet for plastik eller rustfrit stål. Træ redskaber er mindre moderne og støtte den gamle landstil toscansk madlavning.

•Brug metal retter og kopper. Metallet er mindre fancy end Kina eller nogle keramiske retter men er stærk i gamle land stil kvalitet og udseende.

•Installer en smedejern lysekrone lampen over køkkenet lys. Smedejern dekorationer Vis dristighed og styrken af den toscanske kultur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com