Hvordan man kan dekorere en traditionel hjem Foyer med stil og farve

August 22

Hvordan man kan dekorere en traditionel hjem Foyer med stil og farve

Det første indtryk af dit hjem er på din hoveddør og hvad ligger der bag. Her er hvordan man kan dekorere din traditionelle hjem hall foyer med stil.

Instruktioner

•Den første ting du skal gøre, når dekorere din hall foyeren i din traditionelle hjem er at tænke på farven. Hvilken farve vil du velkommen din familie og gæster til, hver gang de går gennem din hoveddør? Vil det være lyse og fed eller bløde og beroligende?

Glem ikke at koordinere farven på din hoveddør med dine foyer vægge.

•Vælg en belysning fastholdelsesanordningen i foyeren, der vil afgive en erklæring. Dette er den perfekte mulighed for at beslutte, hvordan formelle bliver din foyer. Traditionelle Loftlamper kommer i en bred vifte af stilarter fra afslappet til formelle og underspillet fed.

•Bringing i møbler vil tilføje karakter og formål til din foyer. At vælge et enkel billede bord, vil antikke importerede tabel eller opbevaring bænk definere formålet med din foyer. Mange boligejere vælger at definere dette rum på en måde, der tilføjer brug i rummet snarere end blot et sted at byde gæster velkomne.

•En lille område tæppe kan tjene en stilfuld og funktionel formål i din foyer. Område tæpper give dine gæster et sted til at rense skoene hurtigt før indtastning af dit hjem. Et område tæppe vil også tilføje farve og stil til din allerede smukke foyer.

Sørg for at købe en område tæppe, som du ikke har noget imod at få snavset eller våde. Det er ikke anbefales, at du placerer en arvestykke tæppe i dette rum, da det er mere tilbøjelige til at være beskadiget.

•For at undgå en steril værelse, tilføje familie billeder eller malerier. Dette vil tilføje et personligt touch, som vil varme op i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com