Hvordan man kan dekorere en Tween pige soveværelse

March 28

Hvordan man kan dekorere en Tween pige soveværelse

Mange tweens er ivrige efter at sætte deres præg på verden, og det første sted, de kan gøre dette mærke, er ofte i deres soveværelse. Hvis du er klar til at løse opgaven med at omdanne din tween værelse fra et sted til et barn til en plads, der er passende for en teenager, overveje den indvirkning, som dit barns alder bør have på din udsmykning plan. Ved at oprette et rum, der afspejler din tween og hendes interesser, kan du sikre dig, at hun føler sig hjemme i dette værelse.

Instruktioner

•Indstil et budget. Vælg en rå mængde af kontanter, som du ønsker at investere i projektet. Overveje, hvor ofte du ønsker at nyistandsætte plads, som godt som hvor vægelsindet din tween er, når der træffes beslutning på dette budget. Hvis din tween konstant ønsker en ændring, kan det være klogt at investere mindre penge som hun kunne være ivrige efter at nyistandsætte hurtigt.

• Giv din tween input i design. Mens du ikke behøver at forlade hele designprocessen op til din tween, er det ofte fordelagtigt at give hende nogle stemme. Du kan ikke ønsker at tillade hende at dekorere hele rummet i refleksion af sin favorit hjerte dunke, men gav hende til at omfatte accenter af denne berømthed i rummet giver hende mulighed for at tilpasse sin plads.

•Vælg en farve Palle og dominerende tema. Vælge farver, kontrast godt og afspejler din tween personlighed. Hvis dit barn er en girly-girl, kan en pink og grønne værelse være perfekt til hende. Hvis hun nyder sport, kan udsmykning hendes værelse med hendes team farver være en god måde at afspejle sin holdånd.

•Craft en plads for at studere. Din tween vil snart gå videre fra middle school ind i mere udfordrende verden af high school, og når hun gør, at studere er endnu vigtigere. Plads i hendes værelse for disse akademiske indsats ved at etablere en plads på skrivebordet.

•Plan en hyggelig seng plads. Bruger din tween barndom seng, eller erstatte det med en større, mere voksen mulighed. Kjole sengen i sengetøj, der afspejler den farve Palle du valgt for at sikre kontinuitet i dit design.

•Tilføj opholdsområde, hvis plads tillader. Placere en stol, sofa eller kærlighed sæde i din tween værelse, så hun har et sted at slappe af i løbet af sene slummer parter. Hvis du ikke har et stykke af møbler, der matcher dit planlagte indretning, gør en ved hjælp af en slip cover til at give en gammel stykke en ansigtsløftning.

•Integrér fotos ind i designet. Mange tween girls glæde vise billeder af sig selv og deres venner. Mulighed for dette ved at placere en kork bord eller notat bord på væggen og bruger rammer stærkt i dit design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com