Hvordan man kan dekorere en ung piges soveværelse i en prinsesse tema

April 4

Hvordan man kan dekorere en ung piges soveværelse i en prinsesse tema

Skabe en fortryllet plads til din lille prinsesse med bløde pasteller, udsmykkede lysekroner, forgyldte spejle og en baldakin over hendes seng. Marabou fjer, florlet tekstiler og masser af glitrende dekorationer--fra forskønnet switch plader og ventilator i loftet trækker dekorative plaques og vindue klamrer sig--tilføje glitre og funkle i hele lokalet for en bejeweled udseende. Majestætiske møbler ligesom himmelsenge, antikke forfængelighed og klædeskabe runde ud den paladsagtige oplevelse for din unge prinsesse, mens en mere luksuriøs mulighed er en seng, formet som en vogn klar til at bære din Askepot til drømmeland.

Instruktioner

•Paint værelse i pasteller, accent med guld og sølv. Stenciled damask eller filigran mønstre skabe en indviklede design for en accent væggen men kan være for travlt til hele rummet. Bruge guld for design over en varm pink eller fersken base, og bruge sølv til design over en kølig lyserød base.

•Kontrollér vægkunst maleri vintage billede rammer guld og sølv og bruge dem til at ramme billig spejle. Bruge vinyl klæbende eller kontakt papir til at skabe en stor tiara decal, komplet med plast juveler, eller at gøre en silhuet af en udsmykkede vogn trukket af majestætiske heste.

•Paint møbler hvide og accent med sølv og guld maling i detaljerede carving eller ironwork. Anbringer plast juveler eller sprays og strenge af faux perler at tilføje overflod, og stencilen hendes navn eller monogram på hovedgærde, footboard eller skuffer at tilpasse møbler til din prinsesse.

•Trim florlet organza eller chiffon og Satin gardiner med blonder og marabou fjer til at oprette en finurlig vinduesplads. Brug strimler af sølv og guld lamé som gardin vinger og accent med plast juveler eller beaded trim. Male en tiara-formet Plakette i træ i hendes foretrukne farver, Skriv hendes navn i sølv og guld maling pen og accent med faux juveler til at gøre en dør markør til soveværelset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com