Hvordan man kan dekorere en væg med papirblomster

November 16

Uanset om de er origami stykker eller flade sandaler, tilføje fine papirblomster en visuelt interessant element til en væg. Papirblomster kan tjene som midlertidig væg udsmykning til en fest eller som permanent udsmykning i et værelse. Vælg papirblomster i et bestemt farveskema og matche dem med andre dekorationer og tilbehør i rummet.

Instruktioner

•Locate to studs og montere en flydende hylde mellem dem på væggen. Placer papirblomster med stilke i en glas vase og sætte vasen på væg hylde en no-vedligeholdelse vises. Sætte en buket af papirblomster i en vase eller en enkelt blomst i tre eller fire vaser fordelt langs hylden.

•Decorate vægge i en lille piges værelse med papir blomster hun lavet. Hæng et bånd på væggen eller span det mellem to vægge. Tillægge bånd med miniature eller fuld størrelse klemmer papirblomster.

•Decoupage fladt papirblomster direkte på en væg. Pensel et lag lim på ryggen af blomsterne og tryk dem på væggen. Anvende en decoupage medium over overfladen af blomster og lad det tørre. Bruge lak til at anvende en beskyttende segl over blomsterne.

•Indstil individuelle papir blomster i billedrammer og arrangere dem i en række langs væggen. Alternativt kan arrangere flere blomster i en stor ramme. Brug shadowbox rammer for tre-dimensionelle papirblomster.

•Form en væg kant rundt om toppen af rummet med blomster. Brug den samme slags papir blomst eller alternative typer for at danne et mønster på væggen. Fastgør dem med sticky tack materiale.

•Spell et budskab som "Happy Birthday" bruger papirblomster på væggen til en dekorativ part display. Fold malerens bånd i en løkke og tryk det på bagsiden af papir blomst. Tryk på blomst mod væggen. Den maler tape kan let fjernes fra væggen, når hele er overstået.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com