Hvordan man kan dekorere et atelier lejlighed i sort, hvid og rød

August 23

Hvordan man kan dekorere et atelier lejlighed i sort, hvid og rød

Udsmykning en studio lejlighed kræver omhyggelig planlægning at maksimere begrænset plads. Mange hæfteklammer af boligtekstiler, herunder nye gardiner eller en hurtig frakke af maling, kan uforvarende føre til indtrykket af en mindre lejlighed. For at gennemføre en rød, sort og hvid farvepalet i en studio lejlighed, fokus på stil principper, der ikke vil føre til en rodet udseende. Maksimere naturligt lys og stræbe efter en homogen farveskema til at forbedre stilen af studiet.

Instruktioner

•Indstil op dividers at maksimere adskillelse af levende rum. Ved hjælp af et par praktiske ting såsom bogreoler eller ende tabeller til at skabe små divisioner mellem områder af lejligheden kan give illusionen af at have flere værelser. Søgning efter reoler eller tabeller i levende rød eller sort, der kan fordoble som opbevaring.

Hæng lys-farvede gardiner i en tynd bomuld materiale, der kan trækkes til side i løbet af dagen. Undgå tykke, sorte gardiner eller dekorationer, der blokerer lys fra vinduerne. Maksimere eksponering for naturlige lys i løbet af dagen kan give en illusion af mere plads.

•Undgå at male alle væggene en mørk farve. Lys eller neutrale farver på fleste af væggene i et studie kan give en illusion af mere plads. Begrænse maleri i rød eller sort til en væg og fokusere på herunder accenter i de mørke nuancer.

•Incorporate lille, slående elementer til at maksimere farvepalet i den begrænsede plads. Fylde en sort vase med faux røde blomster kan tilføje tekstur og en illusion af ny vækst til rum på et lavt budget. Investere i et par stykker af rød og sort vægudsmykning at forbedre udseendet af lejligheden.

•Work at opnå en begrænset farvepalet. Færre nuancer kan føre til et mindre rodet udseende. Selvom de oprindelige omkostninger ved investering i rent røde, sorte og hvide møbler kan være uoverkommelige, arbejde mod en eksklusiv farveskema over tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com