Hvordan man kan dekorere et badeværelse billigt

October 4

Hvordan man kan dekorere et badeværelse billigt

Du kan dekorere et badeværelse billigt med frisk maling, et stænk af farve og en smule kreativitet. Gøre en kedelig badeværelse til en afslappende spa med luksuriøse håndklæder, rene overflader og en indbydende spa. Tapet vil gøre et lille badeværelse til et charmerende rum. Et dekorativt spejl giver badeværelse karakter. En hånd-malede vægmaleri eller et barns kunstværk kan gøre dit badeværelse skiller sig ud. Malede træstole, gøre små borde eller kabinetter interessant lagerplads til håndklæder, toiletpapir og forsyninger. Bruge din kreativitet til at gøre over et badeværelse på et lille budget.

Instruktioner

•Rengør badeværelse grundigt før udsmykning. Kassér rod og fjerne elementer, der ikke hører hjemme i badeværelset. Nulstille tællerne, holder makeup, hår forsyninger og lotion i en skuffe eller under vasken. Forlade et par punkter på disken, som en Tandbørsteholder, kop og sæbe dispenser. Du kan genbruge en genanvendt kop eller glas som en Tandbørsteholder.

•Vælg et farveskema, som koordinerer med gardin eller badeværelse bruserør. Maling eller tapet på væggene, hvis nødvendigt. Creative en sjov children's badeværelse ved at male farverige håndaftryk på væggen.

•Tilføj farve til en neutral badeværelse med en farverige badeforhæng og håndklæder. Gøre din egen dekorativ badeforhæng ud af et ark eller billig stof. Bruge en solid plast badeforhæng giver badeværelset et rent udseende.

•Drej din bad håndklæder til et dekorativt indslag. Roll håndklæder pænt og stak på disken, eller sted i en kurv. Lag farver af håndklæder, håndklæder og vaskeklude sammen. Sy dekorative brugerdefinerede trim til dine håndklæder som bånd eller blonde. Fold håndklæderne i tredjedele på langs og hænge på et håndklæde bar. Tilføje korsblomster til håndklæde barer for ekstra flair.

•Brighten badeværelse med en buket blomster eller en levende plante. Placer planten på bagsiden af toilettet eller i et hjørne på disken. Tilføje et par stearinlys for at skabe en afslappet atmosfære.

•Visit sparsommelighed butikker for at finde vægtæpper, sæbeskåle, kurve eller nips. Frame spejl med en stor genanvendt dekorative billedramme. Brug knager eller en Knagerække til at hænge håndklæder.

•Vælg et tæppe til at bringe varme og farve til badeværelset. Køb en billig tæppe prøve fra en interiør design studio eller et tæppe butik. Placer en nonskid pad under tæppet.

Tips & advarsler

  • Ren badeværelse dagligt for at holde det frisk og indbydende.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com