Hvordan man kan dekorere et badeværelse for 2 Teen piger

October 27

Hvordan man kan dekorere et badeværelse for 2 Teen piger

Udsmykning et badeværelse for to teen piger kan vise sig at være udfordrende, hvis de har helt forskellige personligheder og smag. Opmærksomhed på temaet de ønsker og indretning er nøglen til at løse dette dilemma. Rod er ofte et problem med to teenage piger, da mellem dem. de kan have mange kosmetik og hår styling værktøj. At holde rod off bordplader tillader den attraktive nye indretning at blive mere synlige.

Instruktioner

•Pick en badeforhæng, der supplerer både piger personligheder og farvepræferencer. En feminin og girly badeforhæng er et glimrende valg, medmindre en af dem er en drengepige. Hvis de begge to nyde stranden, er en hav-inspireret tema en klog idé. En badeforhæng fylder en stor mængde plads i et badeværelse, derfor er det første prioritet.

•Paint badeværelse væg i en blødere skyggen af badeforhængs vigtigste farve. En anden mulighed er at male det i en af de gardin accent farver eller en neutral nuance, off-white eller beige.

•Coordinate håndklæder, vaskeklude og badeværelse gardiner med bruseforhænget. I seng og bad og discountbutikker, findes ofte tilbehør der matcher brusebad gardin design. Det er en klog idé at købe tilbehør, især hvis farverne i bruseforhænget er vanskeligt at matche.

•Lay ned en ensfarvet eller tema tæppe eller to foran vasken, ved siden af badekarret eller foran toilettet. Vælg tæpper, der er den samme farve eller tema som bruseforhænget, eller i en af markeringsfarver i den gardin design.

•Pick tilbehør--som tandbørste indehavere, kosmetiske arrangørerne eller wastebaskets--i en af markeringsfarver fra bruseforhænget.

Hæng et billede på væggen, der forbedrer den badeværelse tema. For eksempel, hvis bruseforhænget har billeder af sko, halskæder og andre girly accoutrements, Vælg en udskrift af en teenager på udkig på sin refleksion i en cheval spejl eller dressing til en særlig begivenhed.

Tips & advarsler

  • Hvis pigerne ønsker at male væggene i en af de dristige, funky farver, det er ofte at foretrække frem for mange teenagere, minde dem om, at de kan blive træt af farven hurtigt.
  • Montere en organizer på væggen, der besidder forskellige hår styling værktøjer, såsom en føntørrer, fladjern eller et krøllejern. Dette giver ekstra plads på disken til vigtigere elementer og holder området badeværelse ser pæn. Dette er ofte en vanskelig opgave med to teenage-piger.
  • Dekorative brusebad forhængsringe fås med mange støbt plastik designs. Dette er en interessant måde at klæde sig en solid farvede badeforhæng.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com