Hvordan man kan dekorere et badeværelse for Show med vaskeklude & håndklæder

October 2

Hvordan man kan dekorere et badeværelse for Show med vaskeklude & håndklæder

Håndklæder og vaskeklude kan være både praktisk og smuk. For at give dit badeværelse en øjeblikkelig opdatering, dekorere med iøjnefaldende håndklæder. Hvis rummet er kedelig med neutral-hued væggene og fliser, Giv rummet en pop af farve med bløde, vibrantly minimalistisk håndklæder. Bruge mønstrede håndklæder for at bringe et tema, som en have - eller beach-inspirerede værelse, til livet. Fold, hænge eller opbevare håndklæder pænt til de bedste look.

Instruktioner

•Installer hardware, såsom slanke sølv stativer eller rustik smedejern kroge, der koordinerer med det overordnede udseende af badeværelset. Hænge håndklæder fra stativer og kroge. Fold et stort badehåndklæde i tredjedele, længderetningen, før hænge den på en rist til et dekorativt udseende.

•Accent et bad håndklæde hængende på en væg rack med en matchende vaskeklud. Vælg en turkis vaskeklud at koordinere med en turkis og hvid seashell-mønstrede håndklæde, som et eksempel. Fold vaskeklud i halve og placere den på toppen af håndklæde.

•Indstil en mønstrede håndklæde af badeværelset vask som en nyttig indretning. Fold vaskeklud i tredjedele lodret, og derefter i halve vandret, for en pæn udseende. Vælge et design, der giver et sammenhængende udseende, såsom en pink og grønne Blomster-mønstrede vaskeklud med en solid grøn hængende badehåndklæde.

•Få kreative med håndklæde opbevaring. Fold eller rulle samme farve håndklæder og vaskeklude og stak dem i en antik trækasse eller på en vintage stol. Drapere foldede håndklæder på trin af en lille træ stigen og placere matchende vaskeklude over dem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com